EUROLYGA 2023

R. Javtokas: „Laukia finalas. Su rusais. Prie baseino“

Lrytas.lt spec. korespondentas, Karakasas

R. Javtokas mažai žaidė dėl čiurnos skausmo.<br>T. Tumalovičius
R. Javtokas mažai žaidė dėl čiurnos skausmo.<br>T. Tumalovičius
Daugiau nuotraukų (1)

Remigijus Kazilionis

2012-07-08 06:20, atnaujinta 2018-03-18 08:33

Robertui Javtokui skaudėjo čiurną, bet Lietuvos rinktinės kapitonas po rungtynių su Dominikos Respublika juokėsi - kaip ir visi jo komandos draugai, ką tik atrankos turnyre Karakase iškovoję kelialapį į olimpiadą.

„Rytoj finalas. Su rusais. Prie baseino“, - šypsojosi R. Javtokas.

Iš tiesų, pusfinalyje dominikiečius 109:83 nušlavusiems lietuviams sekmadienis bus laisvas. Kaip ir Rusijos komandai, kuri kitame pusfinalyje 85:77 pranoko Nigeriją. Pagal olimpinio atrankos turnyro nuostatus, finalas nebus žaidžiamas. Nigerijos rinktinė dėl paskutinio, trečiojo kelialapio į Londoną sekmadienį kovos su Dominikos Respublika.

„Šiose rungtynėse buvome nuo pat pradžių susikoncentravę. Blogai, kad vietiniai žmonės buvo nuteikti prieš mus, nušvilpė Lietuvos himną. Bet mes ne žodžiais, o darbais įrodėme, ko verti“, - kalbėjo R. Javtokas.

Pusfinalyje jis žaidė vos 5 min.: „Čiurną skaudėjo taip, kad niekas nepadėjo. Viską su gydytojais išbandėme, pirmą kėlinį dar kažkiek galėjau pažaisti. Bet paskui įsiskaudėjo, kad buvo neįmanoma“

Anot vidurio puolėjo, rinktinė dar neparodė, ką iš tiesų gali: „Forma turi gerėti. Čia baigėsi mažas turnyrėlis prieš tą didelį – olimpiadą. Gausime poilsio, atsigaus raumenys ir vėl pradėsime darbą su dideliu užsivedimu“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.