EUROLYGA 2023

Fotoreportažas iš karštosios Venesuelos: kaip lietuviai užkariavo Karakasą

Šypsenos ir džiaugsmas nuvilnijo Lietuvos per Lietuvos krepšinio rinktinės stovyklą. Lietuviai šiąnakt 109:83 nukovė Dominikos Respublikos krepšininkus ir pačiupo bilietą į Londono olimpines žaidynes. Mūsų šalies komandai tai bus jau 6-oji iš eilės olimpiada. Visose jose lietuviai pasiekdavo bent pusfinalį. Kas mūsų vyrų laukia Londone? Pirmiausia turėsime sulaukti olimpinio turnyro burtų, kad sužinotume, į kurią grupę pateks lietuviai.

Ilgas savaites įtampos slėgti Lietuvos krepšininkai, supratę, kad kelialapis jau jų rankose, galėjo nebetramdyti emocijų (T.Tumalovičiaus nuotr.)<br>T.Tumalovičius / Krepšinio Širdis
Ilgas savaites įtampos slėgti Lietuvos krepšininkai, supratę, kad kelialapis jau jų rankose, galėjo nebetramdyti emocijų (T.Tumalovičiaus nuotr.)<br>T.Tumalovičius / Krepšinio Širdis
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 9, 2012, 12:38 AM, atnaujinta Mar 18, 2018, 8:11 AM

Vietą olimpiadoje užsitikrinę lietuviai, rusai ir Nigerijos bei Dominikos Respublikos poros nugalėtojai nekantriai lauks ir olimpinio turnyro Londone burtų traukimo ceremonijos. Ji įvyks iškart po paskutinių turnyro Karakase rungtynių ateinančią naktį tarp Dominikos Respublikos ir Nigerijos. Olimpiados krepšinio turnyro dalyvės kol kas suskirstytos taip: A grupėje žais Argentina, Prancūzija, JAV, Tunisas ir 2 atrankos turnyro Venesueloje komandos. B grupėje rungtyniaus Ispanija, Brazilija, Kinija, Australija, Didžioji Britanija ir atrankos turnyro Venesueloje komanda.

Londono olimpinės žaidynės vyks liepos 28 - rugpjūčio 12 dienomis.

Kol laukiame būsimų svarbių startų, skaitytojams siūlome fotografo Tomo Tumalovičiaus užfiksuotas Lietuvos krepšininkų triumfo Karakase akimirkas. Taip pat pateikiame keletą "Reuters" agentūros nuotraukų iš lietuviams pergalingo mačo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.