EUROLYGA 2023

Lietuvos krepšininkai atsisveikino su Venesuela (video)

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė, įvykdžiusi pagrindinę savo misiją Venesueloje - iškovojusi kelialapį į Londono olimpines žaidynes, pirmadienio vakarą Lietuvos laiku pradėjo kelionę namo. Iš Karakaso nacionalinė komanda skris į Frankfurtą (Vokietija), o antradienį po pietų mūsų šalies rinktinė užsakomuoju reisu nusileis Kauno Karmėlavos oro uoste. Poilsiui krepšininkai laiko turės itin mažai – liepos 14-ąją jau pradės stovyklą pajūryje.

Lietuvos rinktinė šiandien išskrido iš Karakaso, o ekipą saugoję policijos pareigūnai atminčiai gavo mūsų šalies sirgalių marškinėlius.<br>T. Tumalovičius, krepsiniosirdis.lt
Lietuvos rinktinė šiandien išskrido iš Karakaso, o ekipą saugoję policijos pareigūnai atminčiai gavo mūsų šalies sirgalių marškinėlius.<br>T. Tumalovičius, krepsiniosirdis.lt
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 10, 2012, 8:42 AM, atnaujinta Mar 18, 2018, 7:19 AM

Prieš išvykstant iš Karakaso viešbučio, žurnalistas ir fotografas Tomas Tumalovičius apdovanojo visus turnyro metu komandą saugojusius policijos pareigūnus Lietuvos rinktinės sirgalių ir „Krepšinio širdies“ marškinėliais.

Porą dienų pailsėję Kęstučio Kemzūros auklėtiniai į stovyklą pajūryje – Palangoje ir Klaipėdoje rinksis liepos 14 dieną, kur prakaitą lies iki liepos 18 d. Vėliau kelias dienas lietuviai treniruosis Kaune (liepos 19-22 d.), o po to - sostinėje (liepos 23-27 d.). Numatyta, kad liepos 27-ąją krepšininkai išskris į Londoną.

Liepos 22-ąją Maskvoje Lietuvos ekipa sužais kontrolines rungtynes su taip pat atrankoje triumfavusia Rusija.

Olimpinių žaidynių krepšinio turnyras vyks liepos 29 - rugpjūčio 12 dienomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.