EUROLYGA 2023

Lietuvių kovas stebės J. C. van Damme'as ir C. Norrisas (video)

Sporto klubo „Titanas“ auklėtiniai Deivydas Danyla ir Artūras Barkauskas kartu su Tarptautinės kategorijos teisėju Sauliumi Šeškevičiumi buvo pakviesti į muai tai (Tailando bokso) pasaulio čempionatą atstovauti Lietuvai.

Artūras Barkauskas(kairėje), Saulius Šeškevičius, Deivydas Danyla (dešinėje).
Artūras Barkauskas(kairėje), Saulius Šeškevičius, Deivydas Danyla (dešinėje).
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 5, 2012, 2:19 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 10:49 PM

„Atstovauti Lietuvai yra ne tik garbė, bet ir didelė atsakomybė. Mes tikimės ne tik rezultatų, tačiau ir dar didesnės patirties pasisemti“, - prieš čempionatą sakė Tarptautinės kategorijos teisėjas S. Šeškevičius.

Visą savaitę nuo 6 iki 13 rugsėjo truksiantis prestižinis sporto renginys - Tailando bokso pasaulio čempionatas IFMA 2012, vyks Sporto Rūmuose „Jubilejnyj“, Sankt Peterburge. Didžiuliame renginyje dalyvaus daugiau nei 1000 kovotojų iš daugiau nei 100 šalių.

Kaip specialūs svečiai pasaulio čempionatą aplankys Holivudo veiksmo filmų žvaigždės - kovos menų meistrai Jeanas Claude'as van Damme'as ir Chuckas Norrisas.

Mūsų šaliai atstovaus du Kauno sporto klubo „Titanas“ sportininkai - Europos muai tai čempionas, Europos K-1 čempionas, Lietuvos muai tai čempionas D. Danyla (63,5 kg) bei Lietuvos muai tai čempionas A. Barkauskas (67 kg).

Lietuvai atstovaujantys Kauno sporto klubo „Titanas“ auklėtiniai - D. Danyla ir A. Barkauskas, sėkmingai dalyvaujantys tarptautinėje šio sporto arenoje, gavo didžiulę galimybę kovos menų sirgaliams iš viso pasaulio ne tik pademonstruoti savo meistriškumą bei susipažinti su Rusijos kovos menų kultūra, tačiau ir garsinti Lietuvos vardą pasaulinėje arenoje.

„Esame dėkingi savo klubo treneriams, kad galime gauti geriausią šio sporto mokyklą Lietuvoje, mes ruošiamės šiam čempionatui sunkiai ir atkakliai, tikimės parodyti savo meistriškumą ir pasisemti jo iš geriausių kovotojų iš viso pasaulio šalių“, - prieš čempionatą vienas kitam antrino sportininkai D. Danyla ir A. Barkauskas.

Apie muai tai pasaulio čempionatą

Pirmą kartą Tailando bokso istorijoje Rusija bus pasaulio čempionato šeimininkė. Rugsėjo 6-13 dienomis Sporto rūmuose „Jubilejnyj“ Sankt Peterburge vyksiantis Tailando bokso pasaulio čempionatas IFMA 2012 sutrauks dalyvius iš daugiau nei 100 pasaulio šalių. Čempionate varžysis daugiau nei 1000 sportininkų.

Pasaulio čempionatą aplankys Holivudo kovinių filmų žvaigždės Jeanas Claude'as van Damme'as ir Chuckas Norrisas.

Pasaulio čempionatą stebės komisija iš Tarptautinio olimpinio komiteto (TOK), kuri vertins organizacinį čempionato lygį. Komisijos buvimas teikia ypatingą svarbą šiam sporto renginiui, nes tai yra Tarptautinės muai tai mėgėjų federacijos (IFMA) oficiali paraiška dėl Tailando bokso sporto šakos akreditavimo Tarptautiniame olimpiniame komitete (TOK).

Tailando bokso populiarumas pasaulyje ir toliau auga dėl mišrių kovos menų plėtros. Muai tai mums žinoma daugiau kaip Tailando boksas. Muai tai, išvertus iš tailandiečių kalbos reiškia „laisva kova“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.