EUROLYGA 2023

Apie kovą su V. Klyčko svajojantis D. Haye: „Jis neištvertų nė šešių raundų“

Vitalijaus Klyčko kovą su vokiečiu Manueliu Charru stebėjęs Davidas Haye pareiškė, jog pergalę iškovojęs V. Klyčko gynėsi siaubingai bei pridūrė, jog ukrainietis su juo ringe neištvertų nė šešių raundų, rašo dailymail.co.uk.

D. Haye yra įsitikinęs, kad jis greitai paklotų V. Klyčko.<br>AP
D. Haye yra įsitikinęs, kad jis greitai paklotų V. Klyčko.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 11, 2012, 1:55 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 8:17 PM

41-erių V. Klyčko šeštadienį prireikė keturių raundų, jog įveiktų M. Charrą, kuriam buvo prakirstas antakis. Kovą nutraukė teisėjas, įskaitęs techninį nokautą.

Kalbama, jog sunkiasvorių čempionas pagal WBC versiją turėtų susitikti ringe D. Haye, jeigu jam nepavyktų laimėti kitą mėnesį vyksiančių rinkimų į Ukrainos parlamentą.

D. Haye pernai pralaimėjo Vitalijaus broliui Volodymyrui. Savaitgalį kovą dėl WBC serijos titulo stebėjęs britas nebuvo sužavėtas.

„Labai nusivyliau Vitalijaus pasirodymu ir tikrai norėčiau su juo susitikti ir jį pasiųsti į nokautą. Mačiau daug spragų gynyboje. Jis su manimi neatlaikyti nė šešių raundų. Paleisčiau smūgių krušą. V. Klyčko yra kovotojas, tačiau jo smakras nėra tvirtesnis nei mano smūgis. Jo pasirodymas savaitgalį buvo siaubingas. Ukrainietis turėtų gėdytis“, - žodžių į vatą nevyniojo D. Haye

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.