EUROLYGA 2023

Bušido federacija smerkia R. Morkevičių

Buvusį bušido ir Tailando bokso kovotoją Remigijų Morkevičių, kuris yra įtariamas sumušęs praėjusį savaitgalį Kaune merginą, smerkia Lietuvos bušido federacija. Jos prezidentas Donatas Simanaitis išplatino pareiškimą, kuriame bušido federacija atsiriboja nuo šio asmens bei netoleruoja smurto gatvėse.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-03-26 18:05, atnaujinta 2018-03-09 07:04

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

„Tai didelis netikėtumas Lietuvos bušido federacijai ir visai kovos meno bendruomenei.

Visų kovos menų pamatas - visų pirma ne technika, bet garbės kodeksas, kuris kiekvienam, atėjusiam į sporto salę diegiamas nuo pat mažens. Kovos menus kultivuojantis žmogus automatiškai įpareigojamas šiuos gebėjimus naudoti tik savigynai ir niekam kitam.

Su jau minėtu sportininku federacijos keliai išsiskyrė prieš penkis metus, sportininkui pasirinkus kitus prioritetus gyvenime.

Tvirtai pareiškiame, jog toks sportininkų elgesys niekuomet nebuvo, nėra ir nebus toleruotinas nei vienoje kovos menų federacijoje, o tuo labiau Lietuvos bušido Federacijoje. Kiekvienas žmogus, nepriklausomai ar jis sportininkas, ar kas nors kitas, privalo atsakyti už savo veiksmus“, - rašoma pranešime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.