EUROLYGA 2023

Išskirtinis Kauno maratono įvertinimas

Lietuvos bėgimo mėgėjų asociacija (LBMA) įtraukė „Kauno maratoną 2013“ į įskaitinius

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Apr 11, 2013, 8:56 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 10:44 AM

„Tai išskirtinis Kauno maratono, kaip renginio, įvertinimas. LBMA vienija didžiąją šalies bėgimo entuziastų, stipriausius sportininkus ir pagrindinius klubus, todėl tikimės, kad mūsų renginys pritrauks geriausius šalies bėgikus“, - džiaugėsi Algirdas Pukis, „Kauno maratonas 2013“ organizatorius.

Klubai, kovojantys dėl LBMA taurės privalo dalyvauti bent aštuoniuose iš dešimties įskaitinių asociacijos renginių. Jų metu surinkti įskaitiniai taškai sumuojami, o geriausius rezultatus pasiekęs klubas skelbiamas nugalėtoju. Dalyvaujant labai svarbus tiek klubo deleguotų narių skaičius, tiek jų pasiektas rezultatas.

„Tikimės sulaukti apie 400 bėgikų iš įvairių klubų, priklausančių Lietuvos bėgimo mėgėjų asociacijai. Savo ruožtu planuojame šių klubų atstovams suteikti keletą nemokamų pakvietimų“, - sakė A. Pukis.

LBMA įskaitiniai bėgimo renginiai taip pat vyksta Jonavoje, Panevėžyje, Pasvalyje, Pakruojyje, Šiauliuose, Palangoje, Klaipėdoje, Nidoje. Įskaitinių renginių sąrašą sudaro patys klubai, balsuodami už jų manymu geriausius renginius.

Kauno maratonas 2013“ - tai pirmas kasmetinis, tarptautinis maratono bėgimas Kaune, vyksiantis birželio 9 dieną Kaune.

Maratono organizatoriai - VšĮ „Kauno maratono klubas“ - tikisi, kad „Kauno maratonas“ taps vienu iš dviejų didžiausių bėgimo renginių Lietuvoje bei didžiausia sporto švente Laikinojoje sostinėje ir laukia daugiau nei 2000 dalyvių iš Lietuvos bei užsienio.

Renginio globėjai - visų laikų geriausias Lietuvos lengvaatletis Virgilijus Alekna, Kauno miesto savivaldybė ir Kauno meras Andrius Kupčinskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.