EUROLYGA 2023

„Žuvėdros“ trenerė S. Idzelevičienė: „Svetur šokti lengviau“

„Labai gaila jaunosios komandos“, - iškart po Lotynų Amerikos šokių ansamblių čempionato teigė pirmąją vietą užėmusios Klaipėdos „Žuvėdros“ trenerė Skaistutė Idzelevičienė. Kuomet šeštadienį „Siemens“ arenoje buvo paskelbti į finalą patekę kolektyvai, antrosios „Žuvėdros“ komandos vardas nenuskambėjo.

S. Idzelevičienę pabučiuoti į skruostą stengėsi kiekvienas „Žuvėdros“ narys.<br>T. Bauras
S. Idzelevičienę pabučiuoti į skruostą stengėsi kiekvienas „Žuvėdros“ narys.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-05-19 01:25, atnaujinta 2018-03-06 13:32

Tačiau Europos čempionų vardą apgynę ir šokių programa „Rio“ visus užbūrę „Žuvėdros“ šokėjai neslepia, kad šventė būtų dar smagesnė, jeigu ir jaunesnieji būtų iškovoję medalį, tačiau tai nuotaikų nesugadino – triumfu ir aukso džiaugtis gali visi.

„Pirmosios nariai norėjo ir veržėsi laimėti. Mane labai nustebino tai, kad net vyrai sutiko pasidaryti vienodas šukuosenas, - šypsojosi S. Idzelevičienė. - Juk taip ne tik šokiui rengėsi, bet ir visa save atidavė. Paprastai sako: „Tam tinka vienas, tam – kitas“, tačiau šįkart nesipriešino ir sutiko.“

„Žuvėdrą“ palaikė visi susirinkę žiūrovai, kurie apdovanojimus stebėjo atsistoję. Tačiau aplodismentai ir nuolat juos sekančios akys, pasak kartu su vyru Romualdu dar kartą triumfavusios trenerės, gali viską apsunkinti.

„Aš nemėgstu to posakio, kad savos sienos padeda, - teigė trenerė. - Čia šokti sunkiau, nes stebi artimieji, savi žmonės. Visi tikisi pergalės, todėl atsakomybė – didžiulė. Kitur šokti lengviau.“

Rikiuotė:

1. Klaipėdos „Žuvėdra“

2. Rusijos Tiumenės ansamblis „Vera“

3. Brėmeno ansamlbis

4. Vokietijos Diuseldorfo ansamblis

5. Austrijos pirmoji komanda

6. Austrijos antroji komanda

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.