EUROLYGA 2023

E.Petrauskui – įspėjimas: jeigu dar kartą siautės – atsisveikins su olimpine rinktine

Evaldui Petrauskui buvo skirta geltona kortelė. Antradienį Lietuvos tautinis olimpinis komitetas (LTOK) nusprendė Palangos kavinėje į skandalą įsivėlusiam boksininkui skirti griežtą įspėjimą. Jeigu olimpiadoje bronzą laimėjęs boksininkas dar kartą įsivels į tokią situaciją, jis bus išbrauktas iš olimpinės rinktinės kandidatų sąrašo.

LTOK E.Petrauskui skyrė įspėjimą.<br>„Lietuvos ryto“ archyv. nuotr.
LTOK E.Petrauskui skyrė įspėjimą.<br>„Lietuvos ryto“ archyv. nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 3, 2013, 8:36 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 2:11 PM

Rugpjūčio mėnesį E.Petrauskas vienoje Palangos kavinėje įsivėlė į konfliktą. Išgėręs profesionalus kovotojas necenzūriniais žodžiais išvadino merginas, kurios atsisakė bendrauti su neblaiviu sportininku. Vėliau jis alumi apipylė barmeną ir priešinosi apsaugos darbuotojams.

Įsisiautėjusį E.Petrauską tuomet sutramdė tik policija. Toks jo elgesys neliko nepastebėtas – E.Petrausko elgesys buvo plačiai aptariamas žiniasklaidoje, sportininkas buvo svarstomas Lietuvos bokso federacijoje.

„Kaip bebūtų, bokso pasaulyje Evaldas yra neeilinis, vertas dėmesio personažas, kurio pasiekimai taip pat neeiliniai. Todėl šis įvykis nepuošia nei federacijos, nei pačio sportininko“, - lrytas.lt anksčiau sakė LBF prezidentas Darius Šaluga.

Jis neskubėjo smerkti E.Petrausko, svarstė, kad jaunam sportininkui galvą galėjo apsukti po bronzinių Londono olimpinių žaidynių užplūdusi šlovė.

„Negalima žmogaus nuteisti nežinant visų aplinkybių. Turint omenyje jo jauną amžių, gal šlovė truputį susuko galvą. Gal sportininkui reikia padėti susivokti ir apsvarstyti savo veiksmus“, - sakė D.Šaluga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.