EUROLYGA 2023

Pašėlęs F.Mayweatherio gyvenimas: juodas darbas, taškomi milijardai ir pinigų garbinimas

Floydas Mayweatheris jaunesnysis – kontroversiška asmenybė. Vieni šio 36 metų amerikiečio boksininko nekenčia, kiti jį dievina. F.Mayweatheris dažniausiai kritikams užkliūva dėl didžiulės aistros pinigams. Rėmimas? Labdaros fondai? Tai sportininkui, pravardžiuojamam „pinigais“, ne itin rūpi. Krūvos batų, didžiuliai skaičiai automobilių, sausakimši kambariai grynųjų ir milijonai skirti lažyboms. Tai – F.Maywetherio jaunesniojo kasdienybė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 12, 2013, 1:59 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 7:01 AM

Remdamasis businessinsider.com informacija portalas lrytas.lt pateikia labiausiai pakvaišusios F.Maywetherio pomėgius išlaidauti.

Tačiau iš pradžių turėtumėte kai ką žinoti apie jį, kaip apie boksininką. F.Maywetheris jaunesnysis - finansiškai sėkmingiausias sportininkas pasaulyje. Vien per šiuos metus jis uždirbs 90 milijonų JAV dolerių. Ir nė cento – iš reklamdavių. Visus pinigus jis gauna už kovas.

F.Mayweathearis jaunesnysis yra žinomas dėl savo maniakiškos tvarkos, kada kalbama apie darbo discipliną. Dažniausiai jis keliasi trečią ryto ir eina sportuoti. Jis laikomas vienu taktiškiausių boksininkų istorijoje. F.Mayweatheris jaunesnysis iš viso yra kovojęs 44 kartus. Jis nė karto nepralaimėjo, o 26 susitikimus baigė nokautais.

Kita sportininko gyvenimo pusė – pinigai. Jo vienoje banko sąskaitoje yra 123 mln. JAV dolerių, tačiau jis turi krūvas pinigų, tiesiog yra pamišęs dėl grynųjų. Socialiniame tinkle „Twitter“ galima išvysti daugybę boksininko nuotraukų, kur jį supa pinigai. Jis netgi turi kompaniją pavadinimu „Pinigų komanda“.

F.Mayweatherio jaunesniojo pinigų leidimo būdai:

Jis turi gausybę prabangių automobilių (tarp jų – ir 290 tūkst. JAV dolerių kainuojantis „Bentley“). Boksininkui priklauso pilni parkai Majamyje ir Las Vegase. Majamyje visi automobiliai yra balti, o Las Vegase – juodi.

Batus jis dėvi tik vieną kartą. Pasinaudojęs batais juos palieka viešbučio kambaryje ir leidžia pasiimti aptarnaujančiam personalui.

Vieną kartą jis dėvi ir apatines kelnaites. Per metus joms jis maždaug išleidžia 6,5 tūkst. JAV dolerių.

Jam priklauso G5 privatus lėktuvas.

Jo apsauginis keliauja kitu lėktuvu, nes Floydas bijo, kad viduje bus per daug svorio ir lėktuvas nukris.

Jis yra žinomas dėl didelio pamišimo dėl lažybų. Boksininkas kartą pagarsėjo, pastatęs daugiau nei milijoną JAV dolerių.

Sklinda gandas, kad už „Miami Heat“ pergales atkrintamosiose jis pastatė 5,9 mln. JAV dolerių.

Boksininkas milijonus išleidžia vėriniams. Kai buvo apiplėštas jo namas, paaiškėjo, kad vagys nušvilpė papuošalų už 7 mln. JAV dolerių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.