EUROLYGA 2023

Lietuvos regbio rinktinės kapitonas K.Navickas tapo Rusijos čempionu

Šį sezoną prie Rusijos

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2013-10-12 20:19, atnaujinta 2018-02-21 05:38

Nors „Krasnyj Jar“ klubas šeštadienį atsakomosiose finalo rungtynėse savo aikštėje 17:22 (6:10) nusileido kitai to paties miesto ekipai - „Jenisey-CTM“, tačiau tapo čempionu, nes pirmąjį finalo susitikimą varžovų aikštėje laimėjo didesniu skirtumu - 27:15.

Prieš prisijungdamas prie Rusijos klubo lietuvis neslėpė, kad svarbiausia su komanda tapti šios šalies čempionu. Po pergalingo finišo Karolis Navickas pabrėžė, kad prireikė laiko pajausti komandos ritmą, bet svarbiausia buvo pajausti komandinę dvasią: „Buvo nelengva įsilieti į komandą viduryje sezono, nes buvo naujas treneris, nauja taktika bei nauji žaidėjai. Reikia prie kiekvieno žaidėjo priprasti, pajausti kaip žaidžia, kad rungtynėse galėtum vienas kitam padėti“.

„Labai džiaugiuosi pergale. Šiandien (šeštadienį - BNS) gynėmės fantastiškai, tik praleidome paskutinę sekundę žeminimą, kuris jau nieko nebelėmė. Tuo metu jau žinojome, kad mūsų persvara ir tapome čempionais. Labai draugiškas kolektyvas, visi labai susigyvenome, vienas už kitą kovojome, tai ir lėmė mūsų pergalę, nes žaidėme, kaip tikra komanda“, - po iškovoto trofėjaus kalbėjo K.Navickas.

Reguliariajame sezone abi Krasnojarsko penkiolikės surinko po 83 taškus, bet dėl geresnių papildomų rodiklių pirmoji vieta atiteko „Krasnyj Jar“ ekipai.

„Krasnyj Jar“ klubas Rusijos čempiono titulą paskutinį kartą iškovojo 2001 metais. Šiais metais iškovotas trofėjus yra jau devintas klubo istorijoje.

Karolis Navickas į Rusijos ekipą persikėlė tik šią vasarą, anksčiau regbininkas rungtyniavo Prancūzijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.