EUROLYGA 2023

Rankinio EHF taurės antrajame etape kovojo ir Lietuvos legionieriai

Šį savaitgalį įvyko vyrų rankinio EHF taurės antrojo etapo pirmosios rungtynės. Šiame turnyre kovojo ne tik Lietuvos čempionas Klaipėdos „Dragūnas“, bet ir keli legionierių iš Lietuvos turintys klubai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 13, 2013, 9:43 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 5:11 AM

„Dragūnui“ šeštadienį vykusios rungtynės su Bakeu „Stiinta“ klubu susiklostė labai nesėkmingai. Klaipėdiečiai Rumunijoje buvo sutriuškinti 21:36 (9:17).

Tokiu pat 15 įvarčių skirtumu pralaimėjo Hafnarfjordziro „Haukar“ (Islandija), kurios vartus saugo Giedrius Morkūnas. Ši komanda išvykoje 19:34 (11:19) nusileido Lisabonos „Benfica“ klubui.

Po pirmųjų rungtynių nebuvo patenkinti ir „Bregenz“ (Austrija) rankininkai, tarp kurių buvo 5 įvarčius įmetęs Povilas Babarskas. „Bregenz“ nugalėjo Mariboro „Branik“ (Slovėnija) ekipą 26:25 (12:13), bet vieno įvarčio atsarga prieš atsakomąjį susitikimą yra labai trapi.

Tuo tarpu Bresto „Miaškov“ (Baltarusija) komanda, kuriai dėl traumos vis dar negali padėti Nerijus Atajevas prieš atsakomąją dvikovą gali būti gana rami. „Miaškov“ svečiuose 30:26 (15:11) pranoko Permės „Medvedi“ (Rusija) klubą.

Šveicarijos vicečempionė Šafhauzeno „Kadetten“ komanda, kurios vartininkas yra Arūnas Vaškevičius, abejas antrojo etapo rungtynes su Južno „Portovik“ (Ukraina) žais kitą savaitgalį. Varžovams sutarus abu mačai vyks Šafhauzene.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.