EUROLYGA 2023

Du Lietuvos rankininkai tęs kovas EHF taurės turnyre

Į vyrų rankinio EHF taurės trečiajį etapą pateko dvi lietuvių turinčios komandos. Kovą turnyre toliau tęs Šafhauzeno „Kadetten“ su Arūnu Vaškevičiumi ir Bresto „Miaškov“ su Nerijumi Atajevu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 22, 2013, 3:56 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 10:49 PM

Šveicarijos vicečempionė „Kadetten“ ekipa, kurios vartus saugo A.Vaškevičius, praėjusį savaitgalį antrajame turnyro etape du kartus nugalėjo Južno „Portovyk“ iš Ukrainos 33:28 ir 33:26. Klubams susitarus abejos rungtynės vyko Šveicarijoje.

Bresto „Miaškov“ (Baltarusija) atsakomosiose rungtynėse 29:25 nugalėjo Permės „Medvedi“ (Rusija) klubą. Prieš savaitę „Miaškov“ laimėjo ir pirmąjį mačą svečiuose 30:26. N.Atajevas negali padėti Bresto ekipai dėl traumos, kurią patyrė dar ikisezoninėje treniruočių stovykloje.

Praėjusį savaitgalį EHF taurės turnyre žaidė dar du legionierių iš Lietuvos turintys klubai, tačiau jie patyrė triuškinamus pralaimėjimus ir į kitą etapą nepateko.

„Bregenz“ (Austrija) klubas, kuriam 6 įvarčius pelnė Povilas Babarskas, svečiuose 23:37 nusileido Mariboro „Branik“ (Slovėnija). Pirmąsias rungtynes namie Bregenco ekipa laimėjo, bet tik vieno įvarčio skirtumu 26:25.

Hafnarfjordziro „Haukar“ (Islandija) komanda, kurios vartininkas yra Giedrius Morkūnas, namie 22:34 nusileido Lisabonos „Benfica“ (Portugalija) ekipai. Pirmąsias rungtynes išvykoje „Haukar“ pralaimėjo 19:34.

Šiame turnyre dalyvavo ir Lietuvos čempionas Klaipėdos „Dragūnas“. Klaipėdiečiai antrajame etape pralaimėjo abejas rungtynes Bakeu „Stiinta“ komandai iš Rumunijos. Prieš savaitę „Stiinta“ šventė įtikinamą pergalę savo aikštėje 36:21, o sekmadienį laimėjo ir Lietuvoje 29:28.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.