EUROLYGA 2023

J.Šuklinui - pereinamoji Lietuvos irklavimo legendos taurė

Kanojininkas Jevgenijus Šuklinas išrinktas geriausiu 2013 metų Lietuvos baidarių ir kanojų irklavimo federacijos (LBKIF) sportininku. Pirmąkart surengtame šios sporto šakos atstovų pagerbimo vakare jam įteikta ką tik įsteigta pereinamoji Vlado Česiūno taurė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 23, 2014, 9:18 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 4:18 AM

Didžiulį trofėjų jam įteikė pats 1972 metų Miuncheno olimpiados čempionas.

Vos kelioms dienoms į Lietuvą iš treniruočių stovyklos Portugalijoje grįžęs 2012 metų Londono olimpiados vicečempionas turės pasukti galvą, kur laikyti naujus trofėjus.

Pagerbimo vakare jam buvo įteiktas visas šūsnis anksčiau neatsiimtų prizų: Kūno kultūros ir sporto departamento 60 tūkst. litų premija už Europos čempionato auksą, Lietuvos studentų sporto asociacijos ir Mykolo Romerio universiteto skirti prizai, Lietuvos sporto žurnalistų federacijos diplomas už 2-ąją vietą 2013 metų sportininkų rinkimuose ir LTOK prizas "Citius.Altius.Fortius" už 4-ąją vietą Metų sportininkų dešimtuke.

J.Šuklinas pernai laimėjo auksą Europos pirmenybėse ir universiadoje, todėl šiemet stengsis tapti geriausiu ir pasaulio pirmenybėse.

Geriausiam jaunojam sportininkui skirta šviesaus atminimo Dariaus Survuto taurė atiteko Europos jaunių čempionato bronzos laimėtojui Vadimui Korobovui.

LBKIF prezidentas Aleksandras Alekrinskis ir generalinis sekretorius Romas Petrukanecas pasirūpino, kad prizus gautų ir visi sporto šakos veteranai, kurie šiemet šventė jubiliejines sukaktis, o taip pat treneriai, kuriems kartu su atminimo prizais įteiktos ir šiltos striukės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.