EUROLYGA 2023

Sočio žaidynių atidarymas – V.Putino dovana meilužei?

Per Sočio žiemos žaidynių atidarymą olimpinę ugnį turėtų įžiebti buvusi gimnastė Alina Kabajeva.

V.Putinas ir A.Kabajeva<br>„Profimedia“ nuotr.
V.Putinas ir A.Kabajeva<br>„Profimedia“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 3, 2014, 10:42 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 6:08 PM

Pastaruoju metu įtakinga 30 metų 166 cm ūgio ir 50 kg moteris nuolat tituluojama Rusijos prezidento Vladimiro Putino meiluže.

Pasaulio žiniasklaidoje netrūko straipsnių apie artimus 2004 metų Atėnų olimpinių žaidynių čempionės ir Rusijos prezidento santykius. Teigiama, jog būtent dėl dukart pasaulio meninės gimnastikos čempionės V.Putinas išsiskyrė su savo žmona.

Taškente gimusi A.Kabajeva nuo 2007-ųjų yra Rusijos Dūmos deputatė.

„Jai skirta daug vietos atidarymo ceremonijoje“, – tvirtino Rusijos žurnalistė ir visuomenės veikėja Ksenija Sobčiak, socialiniame „Twitter“ tinkle pirmoji paskelbusi informaciją apie išskirtinį A.Kabajevos vaidmenį Sočio žaidynių atidarymo metu.

K.Sobčiak tėvas Anatolijus Sobčiakas 1991–1996 m. buvo Sankt Peterburgo meras, o jo komandai tuo metu priklausė ir V.Putinas.

K.Sobčiak su dabartiniu Rusijos prezidentu ilgai siejo šilti santykiai, tačiau pastaruoju metu ji tapo ryškia opozicijos veikėja ir ypač aštriai kritikuoja Kremliaus politiką.

Pasak K.Sobčiak, Sočio žaidynių atidarymo šventėje dalyvaus ne viena Kremliaus režimui ypač artima Rusijos žvaigždė. Šalies vėliavą neš kino režisierius Nikita Michalkovas, kosmonautė Valentina Tereškova ir dirigentas Valerijus Gergijevas.

***

„Lietuvos ryto“ televizija – 2014 metų žiemos olimpinių žaidynių Sočyje oficialioji transliuotoja. Jau nuo vasario 8 dienos stebėkite įdomiausias varžybų transliacijas gyvai ir internete: tv.lrytas.lt. Karščiausias naujienas apie Sočio olimpiadą sužinokite jau dabar „Lietuvos ryto“ televizijos laidose „Olimpinių žaidynių pirmadieniai“ kiekvieną pirmadienį 21.45 val. ir „Ar žinai, kad?“ darbo dienomis 17 val. 20 min. ir 18 val. 30 min.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.