EUROLYGA

Olimpinis seksas – kalnas prezervatyvų ir orgijos vonioje

Politika. Problemos. Sportas. Tai dažniausiai prieš olimpiadą narpliojamos temos, tačiau kiekvienais metais nepraslysta ir dar viena – sekso tema. Seksas olimpiniame kaimelyje, kaip kad tvirtina nemažai sportininkų, yra itin aktyvus. Ne paslaptis, kad savo varžybas užbaigę sportininkai vakarėliuose šėlsta iki ankstyvo ryto, o uždarymo ceremonijoje didžioji dauguma jų būna neblaivūs. Lygiai taip pat į viešumą išlenda ir pikantiškos istorijos apie olimpinį seksą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 11, 2014, 10:29 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 10:47 AM

Remdamasis bleacherreport.com informacija lrytas.lt pateikia pikantiškų olimpinių žaidimų istorijų rinkinį.

2000-ųjų žaidynėse JAV ieties metiką Breauxą Greerą kiekvieną dieną „aplankydavo“ trys moterys. Dvi iš jų – olimpietės, o kita – skandinavų poilsiautoja. Beje, B.Greeras turėjo pasitraukti iš varžybų dėl kelio traumos.

2010 metais šeši sportininkai sūkurinėje vonioje surengė orgiją. Tai vyko už olimpinio kaimelio ribų, o orgijoje dalyvavo Vokietijos, Kanados ir Austrijos sportininkai.

JAV moterų futbolo rinktinės vartininkė Hope Solo po 2008 metų triumfo į savo kambarį įsivedė garsenybę, tačiau neatskleidė, ką.

2000 metų olimpiados organizatoriai užsakė 70 tūkstančių prezervatyvų. Jų nepakako, tad organizatoriai buvo priversti atgabenti dar 20 tūkst. Dabar kiekvienoms žaidynėms skiriama 100 tūkst. prezervatyvų.

Plaukikas Ryanas Lochte pareiškė, kad jo skaičiavimais – olimpiniame kaimelyje seksu užsiima 70-75 proc. sportininkų.

„Esu mačiusi žmonės mylintis atviroje vietoje. Ant žolės, tarp pastatų“, - sakė H.Solo.

Plaukikė Amanda Beard teigė, kad olimpiečiai nueina daugybę metrų, mėgindami įsėlinti pas ką nors į kambarį, jeigu jiems skelbiama komendanto valanda.

Slidininkė Carrie Sheinberg tvirtino, kad du Vokietijos rogučių sporto atstovai norėjo jai atiduoti savo aukso medalius už grupinį seksą per 1994 metų žaidynes. „Jie aiškiai parodė savo ketinimus ir pasiūlė aukso medalius už kitus malonumus. Aš juokaudama pasakiau: „Ačiū, bet Tommy Moe taip pat turi medalį. Pažaisiu su juo.“

„Per paskutines žaidynes aš turėjau merginą. Tai buvo klaida. Dabar esu vienišas, todėl Londono žaidynės turėtų būti puikios“, - prieš 2012 metų žaidynes sakė R.Lochte.

Tuomet šešiolikmetis Gregas Louganis pasakojo, kad per 1976 metų žaidynes jis matė, kaip viena ištekėjusi sovietų šuolininkė į vandenį aktyviai flirtavo su jo komandos draugu.

2000 metais, kai iš Sidnėjaus į Los Andželą skrido JAV olimpiečiai, stiuardesės visus paprastus keleivius susodino į priekį, o sportininkus – gale. B.Greeras tuomet kelionę baigė su garsia olimpiete, tačiau atsisakė atskleisti, kas ji.

„Lietuvos ryto“ televizija – 2014 metų olimpinių žaidynių Sočyje oficiali transliuotoja. Vasario 8-23 dienomis kasdien žiūrėkite įdomiausias varžybas tiesiogiai ir internetu tv.lrytas.lt., o karščiausias naujienas tiesiai iš Sočio sekite specialiose laidose „Olimpinių žaidynių karštligė“ kasdien 21 val. 30 min.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.