EUROLYGA 2023

Išskirtinės išvaizdos tinklininkė užkariavo internautų širdis

Kazachstano tinklininkė Sabina Altynbekova tapo interneto sensacija dėl savo ypatingos išvaizdos, kuri internautams priminė specifiniu japonų menu paremto animacijos stiliaus – anime herojes. Jūsų dėmesiui – gražiausios nuotraukos iš tinklininkės paskyros „Instagram“ socialiniame tinkle.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 1, 2014, 11:01 AM, atnaujinta Feb 11, 2018, 2:38 PM

1 Sabina Altynbekova gimė 1996 metų lapkričio 5 dieną vakarų Kazachstane, Aktobėje (buvusiame Aktiubinske). Nuo penkerių metų ji šoko.

2 Tinkliniu mergina susidomėjo 14 metų ir nuo tada gynė „Kazchrom“ ir „Almatynočka“ komandų garbę.

3 2014 metais Sabina įstojo į universitetą. Jai ne kartą siūlė tapti modeliu, bet mergina pasirinko sportininkės karjerą.

4 Pasaulinio pripažinimo sportininkė susilaukė per 17-ąjį Azijos merginų čempionatą Taivano sostinėje Taipėjuje. Čia ji buvo pripažinta gražiausia čempionato tinklininke.

5 Taivano, Japonijos ir kitų Azijos šalių televizijos parengė visą eilę reportažų apie Sabiną Altynbekovą.

6 „ Instagram“ programėlėje dalintis nuotraukomis su sportininke išreiškė norą per 270 tūkst. žmonių. 7 Internautai susuko daugybę filmukų su tinklininkės fotografijomis ir vaizdo medžiaga.

8 Ukrainos interneto portalas „ua.tribuna.com“, Indonezijos „bandung.bisnis.com“ ir Ispanijos „publimetro.com“ pavadino Sabiną „gražiausia tinklininke iš Kazachstano“.

9 Sportininkės ūgis– 182 cm, svoris – 59 kg. Kojų ilgis – 124 cm.

10 Internete pasirodė daugybė mėgėjiškų piešinių su Sabina Altynbekova, kur ji vaizduojama kaip mielas japonų animacijos personažas – „moe“ stiliaus mergaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.