EUROLYGA 2023

KKSD apdovanoti sportui nusipelnę žmonės

Kūno kultūros ir sporto departamente už indėlį į Lietuvos sporto plėtrą pagerbti ir apdovanoti garbingo amžiaus sportininkai, treneriai, sporto darbuotojai. Šįkart įteiktas aukščiausias apdovanojimas – I-ojo laipsnio ordinas su grandine – šiuolaikinės penkiakovės treneriui Jurijui Moskvičiovui. Tokių apdovanojimų per visą departamento veiklos laikotarpį įteikta tik keturiasdešimt.

I-ojo laipsnio ordinas su grandine įteiktas šiuolaikinės penkiakovės treneriui J.Moskvičiovui.
I-ojo laipsnio ordinas su grandine įteiktas šiuolaikinės penkiakovės treneriui J.Moskvičiovui.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 26, 2014, 3:43 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 12:38 PM

Sveikindamas susirinkusiuosius Kūno kultūros ir sporto departamento generalinis direktorius Edis Urbanavičius linkėjo visiems jubiliatams, kažkada aktyviai sportavusiems, ir toliau gyventi su sportu, per sportą – sportuoti patiems ir dalintis savo neįkainojamomis žinias su jaunimu.

Ordinu apdovanotas J.Moskvičiovas, išugdęs geriausius Lietuvos penkiakovininkus – Edviną Krungolcą, Andrejų Zadneprovskį, Laurą Asadauskaitę, Justiną Kinderį – paklaustas, kokios yra svarbiausios trenerio savybės, padedančios išugdyti ir išlaikyti tiek lyderių, atsakė, jog neužtenka turėti žinių – turi būti laimingas.

Sporto garbės komandoro ženklais apdovanoti – tinklininkė, tinklinio trenerė Jolita Virbickienė bei dviračių sporto treneris Valerijus Konovalovas. Sporto garbės kryžiai įteikti – Gediminui Rasteniui, už indėlį į šachmatų sporto plėtrą, bei Jonui Pinskui, už indėlį į irklavimo sporto plėtrą. Nusipelniusio Lietuvos Respublikos sporto darbuotojo vardas suteiktas bokso ir kikbokso teisėjui, ilgamečiam Lietuvos bokso federacijos vadovui Antanui Arėškai.

Už nuopelnus bei indėlį į įvairias sporto šakas bei asmeninių jubiliejų progomis buvusiems sportininkams, treneriams, sporto mokslininkams, visuomeniniams veikėjams įteikti aukso, sidabro medaliai, plaketės, specialūs prizai, padėkos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?