EUROLYGA 2023

A. Palšytė patyrusį estą išmainė į jauną estę

Geriausia Lietuvos šuolininkė į aukštį Airinė Palšytė turi naują agentą. 22-ejų lengvaatletės karjera nuo šiol rūpinsis „Kallas Sport Management“ bendrovė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-01-15 12:31, atnaujinta 2018-01-16 00:42

„Džiaugiuosi priklausydama nuostabiai Kadri Kallas vadybos komandai. Nauji metai, nauji pokyčiai!“, – socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje paskelbė Airinė.

Estijos teisininkės Kadri Kallas vadovaujama jauna agentūra kol kas atstovauja tik 6 sportininkių interesams. Kartu su A.Palšyte „Kallas Sport Management“ taip pat priklauso estė sprinterė ir šuolininkė į tolį Ksenija Balta, latvė ieties metikė Madara Palameika, latvė daugiakovininkė Laura Ikauniece, latvė ieties metikė Sinta Ozolina ir švedė sprinterė Moa Hjelmer.

Iki šiol A.Palšytės interesams atstovavo estas Aivaras Karotammas. 57-erių estas jau daugiau kaip dvidešimt metų rūpinasi stipriausiais Lietuvos lengvaatlečiais.

„Airinė Palšytė dabar taip pat yra einama prekė. Ji rinkoje kol kas neužima pirmosios vietos, bet šuolininkių į aukštį eilėje stovi kaip 6-10-a prekė, – kalbėjo A.Karotammas, 2014-ųjų spalį duodamas interviu dienraščiui „Lietuvos rytas“. – Nebuvau patenkintas, kaip Airinė pasirodė Europos čempionate.

Iki tol ji jau buvo peršokusi 198 cm, o Ciuriche lengvai įveikė atrankos barjerą. Tikėjausi, kad finale Airinė peršoks 200 cm, bet viskas pakrypo į kitą pusę (A.Palšytė liko trylikta, įveikusi 190 cm aukštį – Red.). Viliuosi, kad A.Palšytė taps ryškia žvaigžde. Ji turi tam galimybių“.

„Aivar Karotamm Management Ltd“ bendrovė šiuo metu globoja 30 aukščiausio lygio atletų iš Estijos, Rusijos, Ukrainos, Meksikos ir Bermudų salų.

Jai priklauso ir visi Lietuvos lengvosios atletikos rinktinės lyderiai: ne tik aktyvią karjerą po šio sezono nusprendęs baigti V.Alekna, bet ir 2012 metų Europos vicečempionas šuolininkas į aukštį Raivydas Stanys, disko metikai Zinaida Sendriūtė ir Andrius Gudžius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.