EUROLYGA 2023

Rankininkas A. Vaškevičius ruošiasi atsisveikinimui su rinktine

Birželio 10 dieną Kaune vyksiančiose 2016 metų Europos vyrų rankinio čempionato antrojo atrankos varžybų etapo II grupės rungtynėse tarp Lietuvos ir Danijos komandų mūsų šalies rinktinės vartus gins 41-erių metų Arūnas Vaškevičius.

A.Vaškevičius Lietuvos rinktinei atstovavo net 22 metus.<br>M.Kulbio nuotr. iš archyvo
A.Vaškevičius Lietuvos rinktinei atstovavo net 22 metus.<br>M.Kulbio nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

May 14, 2015, 1:55 PM, atnaujinta Jan 3, 2018, 8:48 PM

Ne kartą geriausiu Lietuvos rankininku pripažintam A.Vaškevičiui tai bus atsisveikinimo su rinktine rungtynės.

Patyręs žaidėjas Lietuvos rinktinei atstovavo net 22 metus.

„Tai buvo labai gražūs, emocingi, pergalingi, kovingi, linksmi ir su nusivylimais metai. Su rinktinės komandos draugais galime didžiuotis pasirodymais pasaulio čempionate Japonijoje, Europos čempionate Italijoje. Taip pat galime ir apgailestauti, jog kelis kartus buvome vos tik per plauką, vos tik per mažą žingsnelį nuo patekimo į finalinius etapus. Didžiuojuosi savo rankinio „šeima“ – rinktinės buvusiais ir esamais žaidėjais, treneriais, su kuriais kovojome už Lietuvos rankinį. Jausmas labai įdomus ir neapibūdinamas. Iš dalies liūdna, nes suvoki, kaip greitai bėga laikas, o aš iki šiol dar nepasisotinęs pergalėmis. Iš kitos pusės – pats laikas duoti kelią jaunesniems žaidėjams, todėl nuoširdžiausiai linkiu jiems sėkmės, kovingumo ir pergalių“, – kalbėjo A.Vaškevičius.

A.Vaškevičius su Vinterturo „Pfadi“ komanda šiemet iškovojo Šveicarijos taurę.

„Kiekvienas pasiekimas man labai svarbus ir brangus. Ir su kiekvienais metais jie tampa vis svarbesni. Labai džiaugiuosi ir tuo pačiu didžiuojuosi, kad Šveicarijos taurę pavyko iškovoti su visais trimis Šveicarijos klubais, kuriuose man teko žaisti. Dabar su savo komanda“ dėsime visas pastangas, kad taptume Šveicarijos čempionais“, – pabrėžė Lietuvos rankininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.