EUROLYGA 2023

Klaipėdos „Dragūnas“ rankinio lygos finale pirmauja 2:0

Lietuvos vyrų rankinio lygoje sužaistos antrosios finalų serijų rungtynės.

„Dragūnui“ iki aukso medalių liko laimėti vieną mačą.<br>LRL nuotr.
„Dragūnui“ iki aukso medalių liko laimėti vieną mačą.<br>LRL nuotr.
„Dragūnui“ iki aukso medalių liko laimėti vieną mačą.<br>LRL nuotr.
„Dragūnui“ iki aukso medalių liko laimėti vieną mačą.<br>LRL nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 14, 2016, 8:53 PM, atnaujinta May 25, 2017, 2:11 PM

Didžiajame finale Alytaus „Almeida-Stronglasas“ namuose 25:27 (10:15) nusileido čempiono titulą ginančiam Klaipėdos „Dragūnui“, kuris dabar pirmauja serijoje iki trijų pergalių 2:0. 7 įvarčius nugalėtojams pelnė Mindaugas Dumčius, po 6 – Gražvydas Juška ir Igoris Kopišinskis. Šeimininkų gretose sėkmingiausiai žaidė Žygimantas Micevičius. Jam pavyko įmesti 7, Gintautui Adamkevičiui ir Tadui Stankevičiui – po 5 taiklius metimus.

Pirmąjį serijos susitikimą savo aikštėje „Dragūno“ rankininkai laimėjo 21:20 (12:10).

Antrosiose rungtynėse dėl bronzos medalių HC „Vilniaus“ klubas 37:30 (18:15) nugalėjo Kauno „Granito-Gajos-Kario“ komandą ir, atsirevanšavę už nesėkmę išvykoje 25:32 (12:19) išlygino serijos iki dviejų pergalių rezultatą 1:1. Po 7 įvarčius į kauniečių vartus įmetė Martynas Lapinskas ir Marius Panavas, 6 – Šarūnas Sakalauskas. Svečių ekipoje išsiskyrė Deividas Virbauskas (7 įv.), Modestas Štarolis ir Vaidas Drevinskas (po 5 įvarčius).

„Nuotaikos tikrai puikios. Neatidavėme varžovui bronzos, tad tikrai kovosime iki pabaigos. Šiandien žaidėme taip, kaip ir turėjome. Buvo daug emocijų. Įvykdėme trenerio nurodymus. Matėsi, jog varžovams šį kartą pritrūko kovingumo, galbūt buvo nenusiteikę rungtynėms. Tačiau varžovas vis tiek stiprus, todėl trečiadienį teks kovoti iš paskutiniųjų“, – mintimis dalijosi HC „Vilniaus“ žaidėjas Marius Panavas.

Kauniečių stovykloje nuotaikos priešingos: „Viskas buvo blogai ir niekas mums nesigavo. Tikiuosi, jog trečiadienį pasitaisysime. Nors ir visi stengėmės, tačiau žaidimas mums nesisekė. Esminės pralaimėjimo priežastys buvo tos, jog nepavyko apsiginti ir suregzti greitų atakų. Čia viskas paprasta, bet to šį kartą nepadarėme“, – esmines komandos klaidas vardijo rezultatyviausiai rungtyniavęs „Granito-Gajos-Kario“ žaidėjas Deividas Virbauskas.

Trečiosios ekipų rungtynės dėl medalių vyks trečiadienį.

Klaipėdoje 19 val. „Dragūnas“ turės galimybę savo sirgaliams padovanoti aukso medalius, o Kaune 19 val. prasidės intriguojančios rungtynės, kuriose paaiškės bronzos medalių laimėtojai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.