EUROLYGA 2023

J.Jefimova prieš olimpiadą – puikios formos ir rami dėl varžovių

Rusijos plaukimo žvaigždė Julija Jefimova artėjant Rio de Žaneiro olimpiadai yra puikios nuotaikos. Apie tai papasakojo Dmitrijus Volkovas – rusų plaukikas, laimėjęs medalius 1988 m. Seulo ir 1992 m. Barselonos žaidynėse.

J.Jefimova.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
J.Jefimova.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

sovsport.ru ir lrytas.lt inf.

May 24, 2016, 12:09 PM, atnaujinta May 24, 2017, 11:05 AM

„Visai neseniai mažiausi su Julija – darėme su ja interviu, filmavome. Ji – puikios formos. Tiesa, būdama Maskvoje kiek sirguliavo, bet tai dėl imuniteto – angina yra streso pasekmė, – pasakojo D.Volkovas. – Tačiau Julija yra Julija, ji juokėsi, nusiteikusi principingai – kaip visada. Gyvena, dirba, plaukioja, ramiai kalba apie konkurentes. Julija išsiskiria vidine stiprybe, kurios pagrindas – energija. Jai padės charakteris, talentas, tikėjimas sėkme. Visa tai – jos pusėje“.

Dėl meldoniumo vartojimo nušalintai keturiskart pasaulio čempionei Tarptautinė plaukimo federacija (FINA) neseniai leido vėl treniruotis ir dalyvauti varžybose.

Artimiausiu metu FINA turi spręsti, ar J.Jefimova galės dalyvauti Rio de Žaneiro olimpiadoje.

Rusijos sportininkė, 2012-ųjų Londono olimpiadoje laimėjusi bronzą, yra viena pagrindinių Rūtos Meilutytės varžovių plaukiant krūtine.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.