EUROLYGA 2023

Merginų veidai prieš ir po mūšių ringe – kas lieka iš grožio

Sakoma, kad randai vyrus puošia. O moteris? Dvikovinių sporto šakų kovas fotografuojantys savo amato asai gali pasakyti, kad vaizdas per moterų MMA varžybas ar žūtbūtines kovas be taisyklių būna ne toks jau gražus, koks būna tuomet, kai tos pačios sportininkės pozuoja elitiniams žurnalams su blizgančiu viršeliu.

Ronda Rousey<br>sports.ru
Ronda Rousey<br>sports.ru
Jessica Penne<br>sports.ru
Jessica Penne<br>sports.ru
Miesha Tate<br>sports.ru
Miesha Tate<br>sports.ru
Darja Ibragimova.<br>sports.ru
Darja Ibragimova.<br>sports.ru
Anastasija Jankova<br>sports.ru
Anastasija Jankova<br>sports.ru
Gina Carano<br>sports.ru
Gina Carano<br>sports.ru
Paige VanZant<br>sports.ru
Paige VanZant<br>sports.ru
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

Sep 26, 2016, 10:16 PM, atnaujinta May 11, 2017, 11:47 PM

Viena iš Rusijos kikbokso žvaigždžių Anastasija Jankova dažnai tampa fotomodeliu, tačiau po kovų ji siekia būti viena ir darosi tik asmenukes. Vieną iš jų rusė įdėjo į isnstagram po MMA turnyro Italijoje „Bellator“ – net ir galingas makiažas negalėtų užslėpti mėlynių. Pati sportininkė mėgsta konstatuoti – „nepasisekė išvengti mėlynių. Gal kitą kartą bus geriau?“

Gina Carano savo karjeroje turėjo ne vieną MMA kovą, tačiau, greičiausiai, pamačiusi tam tikras dvikovų nuotraukas, nutarė, kad jai reikia mesti šį kraujuotą darbą ir tapo... aktore.

Ne itin sekasi ir dar vienai Rusijos atstovei – Darjai Ibragimovai. Moteris dažnai kovoja ringe ir beveik visada iš jo išeina laimėjusi. Tiesa, veidas jos dažnai būna labiau panašus į vieną didelę mėlynę.

Nors Miesha Tate yra laikoma vos ne gražiausiu MMA veidu, prieš trejus metus ją gerokai subjaurojo Cate Zingano. MMA akistatoje ji per beveik 3 minutes susitvarkė su M.Tate ir sulaužė nosį.

Nors Ronda Rousey dažnai fotografuojasi su maudymosi kostiumėliais ir be jų, tačiau, tokia jau ironija, labiausiai išpopuliarėjo nuotrauką, kurioje R.Rousey gauna iš kojos į veidą.

Kaip kažkas pasakė – kas galėjo pagalvoti, kad MMA ringe daužoma Jessica Penne būna ir kitokia. Pasirodo, gražiai parinkus foną ir su maudymosi kostiumėliu, kovotoja atrodo tikrai patraukiau, nei per savo kovas.

Prieš metus Paige VanZant kovėsi su lietuviškų šaknų turinčia Rose Namajunas ir buvo, švelniai tariant paversta faršu – nugalėtoja ilgai daužė varžovę ir galiausiai P.VanZant penktame raunde pasidavė. Galvojate, kad pamačiusi savo nuotraukas ir veidą po kovos, ši MMA atletė pasitraukė? Baikite... Taip, ji pasiėmė tam tikrą pertrauką, bet tik tam, kad sudalyvautų televizijos projekte „Šok su žvaigžde“. Jau prieš mėnesį Paige pasirodė KO ringe ir nokautavo Bec Rawling antrame raunde.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.