EUROLYGA 2023

P. Babarskas Čempionų lygos rungtynėse nubaustas raudona kortele

Celės „Pivovarna Laško“ rankininkai, tarp kurių yra lietuvis Povilas Babarskas, po Čempionų lygos aštuntojo turo rungtynių nežinojo džiaugtis ar liūdėti. Slovėnijos čempionai sekmadienį išsikapstė iš kone beviltiškos padėties, bet paskutinę akimirką praleido įvartį ir namie sužaidė lygiosiomis su Bresto „Miaškov“ komanda 36:36 (18:17)

Rankinio Čempionų lygoje sužaisti aštuoni turai.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Rankinio Čempionų lygoje sužaisti aštuoni turai.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rolandas V.Eidvilas

Nov 27, 2016, 10:35 PM, atnaujinta Apr 17, 2017, 12:03 AM

Celės komanda 57-ąją min. atsiliko keturiais įvarčiais 30:34, bet spėjo pavyti varžovus 34:34, o likus keliolikai sekundžių „Pivovarna Laško“ žaidėjas Blažas Jancas netgi persvėrė rezultatą 36:35. Vis dėlto šeimininkams nepavyko atremti paskutinio svečių antpuolio ir „Miaškov“ rankininkas Ljubo Vukičius prieš pat sireną sugrąžino lygsvarą.

P.Babarskas karščiausius mačo įvykius stebėjo sėdėdamas tribūnoje. Įvarčių neįmetęs lietuvis už šiurkščią pražangą 48-ąją min. buvo nubaustas raudona kortele.

„Pivovarna Laško“ jau septynis turus nepajėgia iškovoti pergalės, bet triskart sužaidė lygiosiomis ir su 5 taškais užima šeštąją vietą B grupėje. Vienu laipteliu aukščiau esantis „Miaškov“ turi 8 taškus, o už Slovėnijos čempionų nugaros lieka „Kristianstad“ (3 taškai) ir Zagrebo PPD (2 taškai).

Į atkrintamąsias varžybas iš šios grupės pateks šešios komandos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.