EUROLYGA 2023

Pusės milijardo kova: Floydas Mayweatheris pasiuntė rimtą žinutę Conorui McGregorui

Pasaulis su nekantrumu laukia jau dabar Amžiaus dvikova vadinamo buvusio penkiskart pasaulio bokso čempiono Floydo Mayweatherio ir „Ultimate Fightin Champion“ (UFC) žvaigždės Conoro McGregoro susidūrimo.

F.Mayweatheris (kairėje) skatina C.McGregorą greičiau pasikalbėti su UFC vadovu.<br>lrytas.lt montažas
F.Mayweatheris (kairėje) skatina C.McGregorą greičiau pasikalbėti su UFC vadovu.<br>lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-02-28 07:47, atnaujinta 2017-04-08 22:22

Nors oficialiai dar nėra paskelbta, kad šie kovotojai susitiks ringe, kovų gerbėjai jau dabar spėlioja, kurią dieną tai nutiks.

O ženklų, kad kova bus – daugybė.

„Business Insider“ pranešė, kad F.Mayweatheris jau pasiūlė C.McGregorui pasikalbėti su UFC vadovu, kad būtų galima pradėti derybas dėl būsimo susitikimo.

Dvikovų sporto šiemet laukia įspūdingos kovos. Manny Pacquiao balandžio 23 dieną susitiks su buvusiu treniruočių partneriu Amiru Khanu, o Anthony Joshua balandžio 29-ąją Vemblyje stos į kovą su Volodymyru Klyčko.

Tačiau F.Mayweatherio ir C.McGregoro kova turėt pranokti ir šiuos įvykius. O F.Mayweatheris per televiziją tiesiai šviesiai pareiškė, kad nori užsidirbti iš kovos bokso ringe su C.McGregoru.

„C.McGregorai, aš esu čia. Padarykime tai. Yra tik viena svarbi kova ir tai F.Mayweatheris prieš C.McGregorą. Sukurkime šią kovą“, – sakė per 49 profesionalias kovas taip nė vieno pralaimėjimo ir nepatyręs F.Mayweatheris.

C.McGregoras turi sutartį su UFC, tad lygos vadovai jam turėtų suteikti teisę varžytis bokso kovose. Jau dabar neoficialiai kalbama, kad šių dviejų kovotojų susitikimas ringe gali būti vertinamas puse milijardo JAV dolerių.

„Kai C.McGregoras pakalbės su UFC ir savo vadovais, mes galėsim tai padaryti“, – sakė F.Mayweatheris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.