EUROLYGA 2023

Conoras McGregoras jau tampa UFC problema: žvaigždė užgožia viską

„Ultimate Fighting Championship” (UFC) organizatoriai savaitgaliui narvo kovų gerbėjams turi gardžiausių dovanų, tačiau vis tiek susiduria su rimtomis problemomis.

 C.McGregoro įtaka UFC - milžiniška.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 C.McGregoro įtaka UFC - milžiniška.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-05-14 10:30, atnaujinta 2017-05-14 10:35

Šeštadienio vakarui UFC buvo paruošusi vieną geriausių pasiūlymų per pusmetį. Į narvą lipo dvi dėl titulų kovojančios poros.

Dalase vykstančių kovų sąrašas toks įspūdingas, kad net į pagrindinį sąrašą nepateko praėjusios vasaros lengvo svorio čempionas Eddie Alvarezas.

Tačiau visa tai lieka šešėlyje. Naujienos kalba ne apie Dalaso „American Airlines Center“ pasiūlytas kovas, o apie žmogų, kuris nekovojo penkis pastaruosius mėnesius. 

Nors UFC siūlo tikrai sirgalius pastraukti turinčią Stipe Miočičiaus ir Jaunėlio Dos Santoso antraštę, ji vis tiek lieka antrame plane.

Viską užgožia airis 

Conoras McGregoras ir kova, kuri gali niekada neįvykti – štai kas daro problemas UFC šventei.

Ketvirtadienį UFC prezidentas Dana White'as paskelbė, kad sekmadienį užbaigs derybas dėl galimos C.McGregoro ir Floydo Mayweatherio kovos, o tada keliaus kalbėti su boksininko atstovais.

Šie žodžiai nugriaudėjo tarsi sprogimas ir užgožė visas kitas UFC naujienas, kurios privalėjo įkaitinti atmosferą Dalase. 

Tai tik patvirtina faktą – kad ir ką padarytų C.McGregoras, tai bus svarbesnė naujiena nei bet kas, ką dar galėtų organizuoti D.White'as, rašė „The Guardian“. 

Tapo vienintele atrakcija 

Galbūt dar prieš metus situacija buvo kitokia. Prieš metus C.McGregoras dar tik mėgino atsigauti po pralaimėjimo Nate'ui Diazui. Jis dar tik poliravo savo žvaigždę. 

UFC gyvenimas buvo kitoks. Antraštės skelbė, kad vasarą po pribloškiančio pralamėjimo Holly Holm gali sugrįžti Ronda Rousey. Būtent R.Rousey buvo ta didžioji publikos numylėtinė, kurios pavardę nuolat minėjo viso pasaulio portalai ir laikraščiai.

Tačiau pradėjus dvylikai mėnesių UFC teturi vieną tokį garsų žmogų – C.McGregorą. 

C.McGregoras tapo didesniu nei kas nors galėjo pagalvoti. Sportininkas savo rankose laiko lengvojo ir puslengvio svorio čempiono diržus. O sirgaliai, atrodo, trokšta tik vieno – pamatyti jo kovą. 

Legendinis mūšis naudingas tik kovotojams 

C.McGregoras puikiai supranta savo padėtį, tačiau 28 metų airis žino, kad vienintelė galimybė po kovos gauti 75-100 milijonų eurų atlygį – dvikova su boksininku F.Mayweatheriu.

Ir kol ši kova neįvyks, UFC bus minima tik kalbose apie C.McGregorą. Net jeigu pastarasis nuspręstų nekovoti su boksininku, to išvengti nepavyktų.

Šeštadienio vakaras turėjo būti UFC ištakų švente, bet antraštės skelbė apie D.White'o bandymus suorganizuoti C.McGregoro ir F.Mayweatherio kovą.

„Aš ją suorganizuosiu, nes C.McGregoras nusipelnė tos kovos“, - CNN sakė D.White'as. 

Jis mieliau būtų kalbėjęs apie šeštadienio dvikovas, o ne apie kovą, kuri, kaip pats sakė, UFC neleis uždirbti „nė cento“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.