EUROLYGA 2023

Legendinio Mike'o Tysono prognozė: Conoras McGregoras bus nužudytas ringe

Buvęs sunkiasvorių čempionas ir vienas geriausių visų laikų boksininkų Mike'as Tysonas intrigos kovoje tarp Floydo Mayweatherio ir Conoro McGregoro nemato. 

 Airiui prognozės - liūdnos.<br> Lrytas.lt montažas.
 Airiui prognozės - liūdnos.<br> Lrytas.lt montažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 26, 2017, 1:49 PM, atnaujinta Jul 26, 2017, 4:51 PM

Brangiausia kova bokso istorijoje tarp amerikiečio ir airio įvyks rugpjūčio 26 d. Tačiau šios kovos laukia ne visi.

M.Tysonas atskleidė, kad buvo nusivylęs, jog C.McGregoras sutiko kautis bokso taisyklėmis: „C.McGregoras bus nužudytas ringe. Aš supykau, nes maniau, kad jie naudos ir mišrių kovų menų taisykles, ir bokso. Juk viskas ir buvo apie tai: ar gali boksininkas nugalėti mišrių kovų meistrą?“

Legendinis M.Tysonas negailėjo kritikos airiui: „C.McGregoras savo kvailą subinę pastatė į poziciją, kurioje jis bus išjungtas. F.Mayweatheris tai daro visą gyvenimą nuo tada, kai jis buvo mažas vaikas, o C.McGregoras negalės nei spirti, nei griebti, tiesiog nieko. Jis neturi didelių šansų“, – savo nuomonę dėstė M.Tysonas.

„Tikrai bus įdomu. Viskas tapo įdomu, nes jie padarė cirko atmosferą. Bet man labai patinka C.McGregoro charakteris. F.Mayweatheris dar niekada savo ringe neturėjo tokio charakterio. Tačiau nėra abejonių, kad žmonės bus nusivylę kova“, – pridėjo buvęs čempionas. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.