EUROLYGA 2023

Ekspertas įžvelgė keistą priežastį, kodėl C.McGregoras gali įveikti F.Mayweatherį

Tikriausiai jau nebebūtų keista iškirsti dar vieną istorinės Floydo Mayweatherio ir Conoro McGregoro dvikovos prognozę, kurioje būtų teigiama, kad airis ringe neturės jokių šansų.

C.McGregorui kovoje prieš F.Mayweatherį prognozuojama liūdna baigtis<br> Reuters/Scanpix nuotr.
C.McGregorui kovoje prieš F.Mayweatherį prognozuojama liūdna baigtis<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 1, 2017, 5:24 PM, atnaujinta Aug 1, 2017, 5:30 PM

Tačiau kur kas įdomiau skamba, kuomet prabylama apie tai, kad C.McGregoras dvikovoje turi realius šansus švęsti pergalę. 

Butent tokios nuomonės laikosi buvęs boksininkas, o dabar naujus talentus ugdantis Chrisas Eubankas. Nors jo nuomonė apie artėjančią dvikovą kai kuriems skamba labai neįtikinančiai, tačiau MMA žvaigždės gerbėjus turėtų stipriai pradžiuginti. Ch.Eubankas atskleidė vieną, tačiau labai ekscentrišką priežastį, kodėl kovoje gali triumfuoti būtent C.McGregoras.

Anot bokso specialisto, priežastis, kodėl C.McGregoras gali įveikti F.Mayweatherį slypi fakte, kad MMA žvaigždė yra airis.

„Visi daug šneka apie bokso techniką, kalba apie tokius dalykus, kurie ir taip aiškūs. Tačiau visi pamiršta faktą, kad C.McGregoras yra airis. Iš šios šalies kilę asmenys turi išskirtinę dvasią. Jie yra ypatingi. Neesu airis, bet gerbiu šiuos žmones ir žinau jų užsispyrimą. Aš kalbu ne tiesiog apie C.McGregorą, bet apie stiprų MMA kovotoją. Kova tuo ir bus įdomi“, – bendraudamas su žiniasklaida teigė Ch.Eubankas.

Akivaizdus pasitikėjimas airio veide matėsi ir surengtose keturiose spaudos konferencijose, kuriose C.McGregoras negailėjo aštrių replikų savo varžovui.

Kovotojai kumščius surems jau rugpjūčio 26-ąją dieną. Akivaizdžiu favoritu šioje dvikovoje tiek lažybų bendrovių, tiek įvairių ekspertų laikomas F.Mayweatheris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.