EUROLYGA 2023

Sugrįžimą planuojantis bokso galiūnas pateikė pasiūlymą Donaldui Trumpui

Britų bokso galiūnas, prieš porą metų Volodimirą Klyčko įveikęs Tysonas Fury visuomet garsėjo savo aštriais pareiškimas bei peolgiais, o šį kartą į boksininko akiratį pakliuvo net gi JAV prezidentas Donaldas Trumpas.

 D.Trumpas gavo pasiūlymą iš T.Fury<br> Lrytas.lt montažas
 D.Trumpas gavo pasiūlymą iš T.Fury<br> Lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 4, 2017, 1:39 PM

Socialinio tinklo „Twitter“ paskyroje britas kreipėsi į D.Trumpą su išskirtiniu ir labai keistu pasiūlymų. Jis pakvietė žengti kartu į ringą, kol kas dar tik galimoje kovoje prieš dabartinį pasaulio bokso sunkiasvorių čempioną Anthony Joshua.

„Kaip manote, kas laimės mano ir AJ dvikovą? Galite kartu su manimi keliauti link ringo, jei tik norite. Galite būti didžiausios kada nors vykusios kovos dalimi“, –  rašė T.Fury.

Pasirodymas ringe D.Trumpui toli gražu nėra svetimas. Tarp virvių apsuptame keturkampyje jam ne kartą teko pabuvoti amerikietiškose imtynėse (WWE). Viename pasirodyme jis net gi skuto WWE prezidentą V.McMahoną.

1980-aisiais D.Trumpas bičiuliavosi su Mike'u Tysonu, kuris tuomet treniravosi milijardieriui priklausiančio viešbučio bokso salėje.

Pats T.Fury nesiboksavo nuo pat to laiko, kai įveikė V.Klyčko. Tačiau kartas nuo karto viešojoje erdvėje pasirodydavo žinutės apie galimą jo sugrįžimą.

Boksinininkas neseniai pats pasiskelbė, kad sudarė naują profesionalo kontraktą ir žada į ringą grįžti jau 2018-aisiais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.