EUROLYGA 2023

Lietuvos riedulininkės Europos II diviziono čempionate užėmė penktąją vietą

Lietuvos rinktinė Briuselyje vykstančiame Europos moterų uždarų patalpų žolės riedulio II diviziono čempionate užėmė penktąją vietą.

 Lietuvos riedulininkės išliko diviziono kovose
 Lietuvos riedulininkės išliko diviziono kovose
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 21, 2018, 3:40 PM

Paskutinėse turnyro rungtynėse sekmadienį lietuvės 5:3 (4:2) įveikė Škotijos riedulininkes.

Lietuvos rinktinės pranašumas išryškėjo jau pirmajame kėlinyje. Tiesa, į Ugnės Chmeliauskaitės 4 min. pelnytą įvartį jau po minutės škotės atsakė savo taikliu smūgiu po mažojo kampinio. Atitrūkti pavyko kėlinio viduryje, kai 10 min. pasižymėjo Sandra Adomavičiūtė, o 12 min. dar vieną įvartį pridėjo U. Chmeliauskaitė. 17 min. varžovės sumažino atsilikimą iki minimumo, bet jau 18 min. Erlanda Nomeikaitė atkūrė dviejų įvarčių persvarą.

Antrojo kėlinio pradžioje (23 min.) U. Chmeliauskaitė pelnė savo trečiąjį įvartį ir įtvirtino lietuvių persvarą. Škotijos ekipa dar vieną mažąjį kampinį realizavo 37 min., tačiau išsigelbėti nuo pralaimėjimo nepajėgė.

Kitose dėl išlikimo II divizione kovojusios grupės rungtynes Velsas 3:2 įveikė Švediją ir leido Lietuvos komandai pakilti į penktąją vietą.

Lietuvos ir Švedijos komandos grupėje surinko po 6 taškus, o Škotijos ir Velso – po 3. Su II divizionu dėl prasčiausio įmuštų ir praleistų įvarčių santykio atsisveikino Velso komanda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.