EUROLYGA 2023

Labiausiai ištvirkusi žiemos olimpiada bus Pjongčange?

Atrodo, kad Pjongčango žiemos žaidynių organizatoriai yra įsitikinę, kad jų olimpiada pasižymės tikromis sekso orgijomis. Mat į olimpinį kaimelį, kuriame gyvens apie 3 tūkstančius pasaulio sportininkų, jau atvežta 110 tūkst. prezervatyvų. Tai yra net 10 000 prezervatyvų daugiau nei jų buvo 2014-ųjų Sočio žaidynių dviejuose olimpiniuose kaimeliuose: Adleryje ir netoli kurortiniame miestelyje Roza Chutor.

 Pjongčange bus išdalinta 110 tūkst. prezervatyvų<br> AFP nuotr.
 Pjongčange bus išdalinta 110 tūkst. prezervatyvų<br> AFP nuotr.
 Pjongčange bus išdalinta 110 tūkst. prezervatyvų<br> AFP nuotr.
 Pjongčange bus išdalinta 110 tūkst. prezervatyvų<br> AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2018-02-02 12:19

Nors Pjongčango žaidynių olimpiniame kaimelyje didžiausias dėmesys yra skirtas sportininkų pasirengimui startams: begalė sporto salių, treniruokliai, visą parą veikiantis maitinimas ir net įvairių koncesijų maldos namai, neužmiršti ir sekso reikalai.

Vietinė prezervatyvų gamintoja kompanija „Convenience“ nutarė nemokamai tiekti savo produkciją atletams.

Ir panašu, kad bendrovės vadovai paskaičiavo, jog į žaidynes atvykę sportininkai ne tik norės iškovoti medalius, tačiau ir su malonumu praleisti naktis – „Convenience“ tikisi, kad vyks tikros sekso orgijos.

Kompanija numato, kad žaidynių olimpiniame kaimelyje gyvens 2925 atletai iš 90 pasaulio šalių. Tad padalinus prezervatyvų kiekį iš sportininkų gaunasi, kad kiekvienam dalyviui teks po 37 sargius. Tačiau žaidynės vyks nuo vasario 9 dienos iki vasario 25-osios. Taigi, per 16 dienų kasdien kiekvienas atletas „privalės“ mažiausiai dukart pasinaudoti „organizatorių dovanėle“ – turės po 2,3 prezervatyvo per parą.

Žinant, kad beveik pusę sportininkų yra moterys, ši statistika didėja perpus.

Taip pat teigiama, kad žaidynių organizatoriai rūpinsis ir žiūrovų saugiu seksu – sporto objektuose bei tualetuose bus sudėti prezervatyvai, kuriuos sirgaliai galės pasiimti nemokamai.

Nors nuo 2000-ųjų Sidnejaus žaidynių gyvuoja tradicija skirti nemokamai atvykusiems sportininkams prezervatyvus, jų skaičius neperkopdavo 100 tūkstančių. Tik vienintelės vasaros žaidynės Rio de Žaneire tapo „balta varna“ bendrame kontekste – organizatoriai atletams išdalino net 450 tūkst. prezervatyvų: kiekvienam atletui atiteko po 42 sargius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.