EUROLYGA 2023

Surengtas Lietuvos šimtmečio golfo turnyras

Europos centro golfo klube vyko turnyras, skirtas Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo šimtmečiui paminėti. Dalyvius ir svečius lepino žaliuojanti lietuviška gamta, giedras dangus ir saulė, o pakilią šventinę nuotaiką kūrė golfo laukuose iškeltos plazdančios trispalvės ir Vytis.

Lietuvos šimtmečio golfo turnyras.<br> Organizatorių nuotr.
Lietuvos šimtmečio golfo turnyras.<br> Organizatorių nuotr.
Lietuvos šimtmečio golfo turnyras.<br> Organizatorių nuotr.
Lietuvos šimtmečio golfo turnyras.<br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2018-05-06 14:14

„Žinant tai, kad atkurtai Lietuvai šiemet yra šimtas metų, valstybės vadovai skatina visus – bendruomenes, šeimos narius, pavienius žmones – švęsti įvairiai, kitaip ir įsimintinai, tad su klubo kolektyvu nusprendėme surengti turnyrą, kuris pažymėtų šį svarbų įvykį. Švęskite atkurtos Lietuvos šimtmetį, nes būti lietuviu, keliauti, žaisti golfą kitose šalyse ir didžiuotis, kad esame iš Lietuvos yra svarbi mūsų užduotis ir siekis“, – turnyro atidarymo šventinėje kalboje sakė Europos centro golfo klubo direktorius Mindaugas Glinskis.

Turnyro pradžią paskelbė tautiniais drabužiais pasipuošusios Balio Dvariono mokyklos auklėtinės, akomponuojant kanklėmis sugiedojusios Lietuvos respublikos himną. Net prizai, įteikti turnyro nugalėtojams, buvo persmelkti tautinio identiteto: rėmėjų įsteigti naminiai šakočiai ir į buteliukus supilstytas pirmasis pasaulyje kvapas, dedikuotas šaliai – „Lietuvos kvapas“.

Patriotinės idėjos vedami golfo turnyro organizatoriai džiaugėsi, kad renginys pritraukė daug šio sporto entuziastų. Solidarumą su Lietuvos valstybe pademonstravo ir dalyvauti atvykęs Kazachstano respublikos ambasadorius Bauržanas Muchamejanovas. Golfo turnyro geriausio rezultato „Stroke gross“ nominaciją iškovojo Donatas Puodžiukynas, sužaidęs 18 duobučių aikštyną 83 smūgiais.

Pagal meistriškumo lygį žaidėjai varžėsi skirtingose HCP kategorijose.

Nugalėtojai:

Vyrai HCP 0 – 17.0: Vytautas Stukas;

Vyrai HCP 17.1 – 24.0 HCP: Paulius Vasiliauskas;

Moterys HCP 0 – 35.9 HCP: Vitalija Bagdonienė;

Bendra HCP 24.1 – 36.0: Mindaugas Žičkus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.