EUROLYGA 2023

Miestą drebinantis KOTC turnyras sugrįžta į Kauno sporto halę

Gegužės 19 d. 19 val. Kauno sporto halėje vyks trečiasis tarptautinis MMA turnyras „King of the Cage Baltic Tour 3“. Šį kartą narve susikaus Lietuvos, Amerikos, Ukrainos, Moldovos, Rusijos, Bulgarijos ir Islandijos kovotojai net iš klubo „Mjölnir“, kuriame treniruojasi MMA UFC pasaulio čempionas Conoras McGregoras.

Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

May 16, 2018, 3:41 PM, atnaujinta May 16, 2018, 3:46 PM

Lietuvos garbę gins stipriausi MMA sportininkai iš Lietuvos, tokie kaip V. Sadauskas, P. Žitinevičius, K. Buslys, E. Puidaitė, P. Leščinskas ir kt. Žiūrovų laukia daug aistrų žadanti revančinė kova tarp P. Leščinsko ir A. Matijošaičio, o vakarą vainikuos merginų kova – E. Puidaitė kausis su kovotoja iš Kanados Celine Anderson. C. Anderson – ne tik KOTC kovotoja, bet ir modelio darbą dirbanti mergina. Kanadietė kovos su jau tris pergales „King of the Cage“ narve pelniusia lietuve. „Kovą bandysiu baigti pirmajame raunde“, – pasiruošusi pergalei sako E. Puidaitė.

Kovoje su islandu Biggi Tomassonu Lietuvos garbę mėgins apginti kudo, MMA, džiudžtsu turnyrų nugalėtojas bei prizininkas P. Žitinevičius. Taip pat jau ne pirmą kartą Lietuvos vardą gins K. Buslys kovodamas su sportininku iš Kanados N. Crosswellu. „Tikiuosi didelio žiūrovų palaikymo šiame turnyre ir, žinoma, pergalės“, – sako K. Buslys.

Šį kartą turnyre debiutuos kudo, K-1, muai tai, bokso, džiudžitsu turnyrų nugalėtojas bei prizininkas H. Lokošiūnas. Sportininkas teigia, kad pirmajai MMA kovai reikėjo ne tik rimtai treniruotis, bet ir išmokti daug naujo.

Kovose susitiks imtynininkai, karatistai, boksininkai bei kitų kovos menų atstovai, todėl žiūrovai turės galimybę stebėti įtemptas kovas. Kovos narve vyksta pagal profesionalų taisykles 3×5 min., leistini visi koviniai veiksmai, smūgiai į galvą stovėsenoje ir gulint parteryje. O renginio metu koncertuos tarp naujosios kartos hiphopo jaunimo gerai žinoma grupė „Flying Saucer Gang“ iš Kauno.

Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.