EUROLYGA 2023

Džiugi žinia lengvaatlečiams – paramos sulauks Lietuvos čempionai ir kylančios žvaigždės

Lietuvos lengvaatlečiai sulaukė džiugių žinių – didžiausias šalyje sporto prekių prekybos tinklas „Sportland“ pasirašė sutartį su Lietuvos lengvosios atletikos federacija (LLAF), o bendradarbiavimo naudą pajus visi rinktinės nariai.

 Šuolininkė į aukštį Airinė Palšytė.<br>  P.Vuckovičiaus nuotr.
 Šuolininkė į aukštį Airinė Palšytė.<br>  P.Vuckovičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 6, 2018, 6:14 PM

Parama kylančioms žvaigždėms, solidūs prizai Lietuvos čempionato nugalėtojams, nuolaidos produkcijai bei sporto šakos žinomumo didinimas – tokios paramos tikėtis gali federacija bei lengvaatlečiai.

„Prisidedame prie viso lengvosios atletikos populiarinimo visoje Lietuvoje, stengiamės, kad lengvaatlečiai galėtų geresnėmis sąlygomis įsigyti „Sportland“ produkcijos. Labai palaikome sportininkus ir labai norime dirbti su atskirais atletais, – bendradarbiavimą su lengvaatlečiais apibūdino įmonės direktorius Juras Vėželis. – Maksimaliai stengiamės, kad lengvoji atletika būtų kuo labiau matoma ir kuo labiau populiari.“

Prekybos tinklas jau ilgą laiką bendradarbiauja su Europos čempione Airine Palšyte, praėjusiais metais įsteigė prizus geriausių Lietuvos lengvaatlečių apdovanojimuose, o parduotuvių vitrinas puošia ne vieno lengvaatlečio nuotrauka.

„Mes dar pernai jauniesiems geriausiems atletams skyrėme specialų apdovanojimą. Mūsų dėmesys jaunimui yra visada ir visur, labai palaikome jaunuosius atletus, stengiamės, kad jie būtų globojami, prižiūrimi“, – dėmesį kylantiems sportininkams išskyrė J.Vėželis.

LLAF vadovas Eimantas Skrabulis pasidžiaugė didėjančiomis rėmėjų gretomis. Federacijos prezidentas teigė, kad tam įtakos darė ir aukšti sportininkų rezultatai, ir didėjantis sporto šakos matomumas.

„Kiekvienas naujas rėmėjas, naujas dėmesys mus, kaip federaciją, džiugina. Tai neatsiranda šiaip sau – yra keletas priežasčių. Vienas dalykas – mūsų sportininkai demonstruoja aukštus rezultatus, antras – federacija pastaraisiais metais tampa labiau matoma ir žinoma ne tik dėl sportininkų rezultatų, bet ir dėl renginių, savo veiklos, o „Sportland“ įmonė yra neatsiejama sporto dalis“, – sakė E.Skrabulis.

Naujieji LLAF rėmėjai įsipareigojo kas mėnesį paremti šešis talentingiausius jaunuosius Lietuvos lengvaatlečius. Pasak federacijos prezidento, parama kylantiems sportininkams yra vertingiausia.

„Sporte paramos reikia visiems, tačiau puikiai suprantame, kad tas, kas jau pasiekęs pasaulinį lygį, sugeba daugiau ar mažiau pragyvenimui pasirūpinti savarankiškai. Visos sporto organizacijos pagrindinį dėmesį skiria meistriškumui, bet be talentingo jaunimo nebus ir tų meistrų. Tam reikia labai daug laiko, įdirbio, kantrybės, lėšų ir dėmesio. Dėmesys jauniems yra būtinas“, – tikino E.Skrabulis.

Tuo tarpu liepos 27-28 dienomis Palangoje vyksiančiame Lietuvos čempionate 46-i aukso medalius iškovoję sportininkai gaus vertingus „Sportland“ įsteigtus prizus – čekius po 200 eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.