EUROLYGA 2023

Penkiametis S. Krupeckaitės sūnus debiutavo BMX taurės varžybose

Šiauliuose surengto Lietuvos mažųjų dviračių kroso (BMX) čempionato nugalėtojais elito ir jaunių (17-18 metų) grupėse tapo Šiaulių sporto gimnazijos atstovai Gabrielius Pabijanskas ir Gvidas Usevičius. Jie laimėjo ir pavienio starto, ir grupines lenktynes.

 Simonos Krupeckaitės sūnus Maksimilianas (dešinėje) užėmė trečiąją vietą.<br> Organizatorių nuotr.
 Simonos Krupeckaitės sūnus Maksimilianas (dešinėje) užėmė trečiąją vietą.<br> Organizatorių nuotr.
 Šios amžiaus grupės varžybose nugalėjo Jaunius Čepulėnas.<br> Organizatorių nuotr.
 Šios amžiaus grupės varžybose nugalėjo Jaunius Čepulėnas.<br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 8, 2018, 2:55 PM, atnaujinta Jul 8, 2018, 2:56 PM

Po du sidabro medalius pelnė Lukas Karalius (Šiaulių sporto gimnazija) ir Gustas Usevičius (Sporto mokykla „Dubysa“). Du bronzos medalius iškovojo Aivaras Liekis (Šiaulių sporto gimnazija). Elito grupėje pavienio starto lenktynėse bronzą pelnė Rokas Nemaniūnas, o grupinėse lenktynėse – Linas Prapiestis (abu – SM „Dubysa“).

Kartu vyko ir Lietuvos BMX taurės varžybos 16 metų ir jaunesniems dviratininkams. Šiose varžybose jėgas išbandė ir mūsų treko karalienės Simonos Krupeckaitės ir Lietuvos dviračių treko rinktinės trenerio Dmitrijaus Leopoldo sūnus Maksimilianas. Tai buvo jo debiutas BMX varžybose. Penktus metus einantis Maksimilianas dalyvavo berniukų iki 7-erių metų grupės važiavimuose ir užėmė trečiąją vietą. Nugalėjo Jaunius Čepulėnas („SM „Dubysa“).

8-10 metų berniukų grupėje nugalėjo Vytautas Šatas (SM „Dubysa“), 11-13 metų berniukų grupėje pergalę šventė Augustas Baškys (SM „Dubysa“), o 14-15 metų merginų ir vaikinų grupėje pirmoji vieta atiteko Vėjai Baškytei (SM „Dubysa“).

Mergaičių iki 13-os metų grupėje nugalėjo Agnė Rimkutė (Pakruojo sporto centras), o 14-os metų ir vyresnių merginų grupėje pirma buvo Akvilė Orbakaitė (Šiaulių sporto gimnazija/Pakruojis).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.