EUROLYGA 2023

Jungtinė Karalystė sukrėsta – perspektyvi snieglentininkė rasta negyva per 18-ąjį gimtadienį

Jungtinės Karalystės žiemos sporto visuomenę sukrėtė tragiškos naujienos. Būdama vos 18-ikos metų iš gyvenimo pasitraukė snieglentininkė Ellie Soutter. Jaunoji sportininkė tai padarė per savo gimtadienį. Tokias žinias ketvirtadienį ptvirtino jos tėtis Tony Soutteris.

 E.Soutter (dešinėje) 2017 iškovojo bronzos medalį Europos jaunimo olimpiniame festivalyje.<br> Youtube.com nuotr.
 E.Soutter (dešinėje) 2017 iškovojo bronzos medalį Europos jaunimo olimpiniame festivalyje.<br> Youtube.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 27, 2018, 3:57 PM, atnaujinta Jul 27, 2018, 4:05 PM

Pastaruoju metu sportininkė su tėčiu gyveno Prancūzijoje, o tragedija įvyko iš kart po to, kaip E.Soutter trumpam grįžo Jungtinę Karalystę. Kol kas platesnės detalės apie jos savižudybę nėra atskleistos.

2017 metais E.Soutter išgarsėjo snieglenčių sporte kuomet būdama dar 16-likos metų iškovojo bronzos medalį snieglenčių kroso varžybose Europos jaunimo olimpiniame festivalyje Turkijoje. Sportininkei buvo prognozuojama šviesi ateitis ir ji buvo labai reali pretendentė dalyvauti 2022 metų Pekino žiemos olimpinėse žaidynėse.

Po tragiškų naujienų Jungtinės Karalystės žiemos sporto žvaigždės ir šalies slidinėjimo federacija pareiškė užuojautą šeimai.

Sportininkės tėtis pasidalino atsisveikinimo įrašu socialiniuose tinkluose.

„Žiaurus pasaulis atėmė iš manęs sielos draugę per jo 18-ąjį gimtadienį. Aš taip didžiavausi, kokia nuostabia moterimi ji užaugo. Ellie, ilgėsiuosi tavęs labiau nei tu gali įsivaizduoti. Ilsėkis ramybėje mažoji čempione“, - tokiais žodžiais su dukra atsisveikino T.Soutteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.