EUROLYGA 2023

Trykštanti boksininko T. Fury energija: savo trenerį pasiuntė pas odontologą

Skambiais pareiškimais garsėjantis Didžiosios Britanijos boksininkas Tysonas Fury, kuris 2015-aisiais ringe nukovė ir legendinį Ukrainietį Vladimirą Klyčko, ruošiasi sugrįžimui į ringą.

 Boksininkas T.Fury treneriu išmušė dantį.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Boksininkas T.Fury treneriu išmušė dantį.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 3, 2018, 7:17 PM

Britas intensyviai pluša treniruotėse, o jo jėga tiesiog liejasi per kraštus. Liejasi taip, kad nuo šios nukentėjo ir naujoms kovoms jam ruoštis  padedantis treneris.

Britų žiniasklaida skelbia, kad T.Fury treneriui Benui Davisonui teko apsilankyti pas dantistą, mat treniruotės metu po galingai sudėto boksininko smūgio jis neteko dančio. 

Tiesa, nors ir teko apsilankyti pas odontologus bei pakloti net 1000 svarų sterlingų už taisymą, pats treneris labai nepyko, mat šią sumą suskubo apmokėti pats boksininkas.

29-erių T.Fury ruošiasi rugpjūčio 18 dieną vyksiančiai kovai Belfaste, Šiaurės Airijoje. Ten jis susikaus su 33-ejų italu Francesco Pianeta.

T.Fury treneris reaguodamas į įvykį treniruotės metu juokaudamas teigė, kad tai tik įrodo, kaip gerai jo auklėtinis pasiruošęs naujiems iššūkiams.

„Iš pradžių nesupratau, kas įvyko, bet kai pajutau burnoje tarp dantų esančią skylę, tuomet viskas tapo aišku. Aišku, kad jis tyčia to nepadarė, bet džiaugiuosi. T.Fury yra užsidegęs ir pasiruošęs“, – teigė jis.

Bokso kovas analizuojančių specialistų teigimu, jeigu neįvyktų nieko netikėta ir T.Fury nugalėtų savo varžovą iš Italijos, tai galėtų iššaukti labai įdomią sekančią kovą.

Manoma, kad po T.Fury pergalės, bokso pasaulis dar labiau priartėtų prie šio boksininko kovos su WBC čempiono diržo savininku 32 amerikiečiu Deontay'umi Wilderiu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.