EUROLYGA 2023

G. Savukyno treniruojamas klubas Čempionų lygoje buvo sutriuškintas

Čempionų lygos debiutantui Ryhimiakio „Cocks“ nepavyko trečiose iš eilės rungtynėse iškovoti taškų. Gintaro Savukyno treniruojama Suomijos čempionų komanda, kurios vartus gina Giedrius Morkūnas, trečiajame ture trečiadienį išvykoje nesugebėjo pasipriešinti Lenkijos vicečempionei Plocko „Wisla“ ekipai ir patyrė triuškinamą pralaimėjimą 18:34 (10:16). 

Gintaro Savukyno treniruojama ekipa patyrė nesėkmę.<br>V.Balkūno nuotr.
Gintaro Savukyno treniruojama ekipa patyrė nesėkmę.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-09-26 22:05

Ryhimiakio rankininkai grimzti pradėjo dar pirmojo kėlinio viduryje, kai praleido keturis įvarčius paeiliui ir atsiliko 4:8. Nors G.Morkūnas keliskart gelbėjo komandą nuo, atrodytų, neišvengiamų įvarčių, puldami „Cocks“ žaidėjai darė begalę vaikiškų klaidų ir dovanodavo kamuolį varžovams. „Wisla“ priėmė dovanas, vis didino skirtumą ir be didelio vargo papildė savo sąskaitą dviem taškais.

Visas trejas rungtynes laimėjusi „Wisla“ yra vienvaldė D grupės lyderė. „Cocks“, kuris dvejas pirmąsias rungtynes baigė lygiosiomis, turi 2 taškus ir užima ketvirtąją vietą. Grupėje žaidžia šešios komandos, į atkrintamąsias varžybas pateks dvi geriausios.

Kitos dvi komandos, kurioms atstovauja lietuviai, trečiojo turo rungtynes žais sekmadienį. Zaporižės „Motor“ (Aidenas Malašinkas) namie susitiks su Segedo „Pick“, čempiono vardą ginantis „Montpellier“ (Jonas Truchanovičius) irgi savo aikštėje – su Kielcų „Vive“. Tiesa, J.Truchanovičius dar kelias savaites negalės padėti savo komandai dėl kelio traumos. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.