EUROLYGA 2023

Po įtemptos kovos „Kauno Ąžuolo-KTU“ rankininkai nugalėjo „Vilnių“

Lietuvos vyrų rankinio lygos rungtynėse šeštadienį „Kauno Ąžuolo-KTU“ komanda svečiuose 31:22 (12:10) įveikė „Vilniaus“ rankininkus.

 Rankinis.<br> Rankinis.lt nuotr.
 Rankinis.<br> Rankinis.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 29, 2018, 7:44 PM, atnaujinta Sep 29, 2018, 7:47 PM

Pirmajame rungtynių kėlinyje abiejų komandų žaidėjai apsikeitė keliais įvarčiais, tačiau 12-ąją minutę sostinės komanda spurtavo ir po 15 įnirtingų minučių išsiveržė į priekį 8:5. Nepaisant gero vilniečių žaidimo, kauniečiai nenorėjo pripažinti Vilniaus komandos pranašumo ir savo stipria gynyba ir aršiu žaidimu panaikino įvarčių deficitą ir baigė kėlinį rezultatu 12:10.

Antrajame kėlinyje abiejų komandų žaidime buvo jaučiama įtampa. Vis dėlto kauniečiai nemažino tempo ir, žaisdami greitą žaidimą bei demonstruodami puikią gynybą, per pirmas 10 min. atotrūkį dar padidino – 19:14. Likus 5 minutėms iki kėlinio pabaigos, šeimininkai sustiprino gynybą ir puolimą, taip švelnindami skirtumą 22:28. Visgi rungtynių pabaigą sėkmingai sužaidė ir pergalę iškovojo „Kauno Ąžuolo-KTU“ komanda.

Kauno komandai Ignas Grigas pelnė 9 įvarčius, Deividas Jovaišas – 8, Vilius Juozaitis – 5, Edvinas Balčiūnas ir Arminas Stankūnas – po 3, Mindaugas Urbas ir Darius Katinas – po 1.

Vilniaus ekipoje Vaidas Drevinskas pasižymėjo 7 kartus, Martynas Lapinskas – 4, Martynas Žala, Arminas Milaknis ir Lukas Ragelis – po 3, Domantas Pūkas – 2.

„Komandos žaidimas dar nėra geras. Visgi sezono pradžia, visiems trūksta susikaupimo ir nieko nedaro rimtai. Priešininkų komandos žaidimas buvo neblogas, tačiau jiems, taip pat kaip ir mums, trūksta užsidegimo“, – sakė „Kauno Ąžuolo-KTU“ žaidėjas Deividas Jovaišas.

„Savo žaidimą vertiname labai blogai. Neišpildėme savo planų ir įsivėlėme į chaotišką priešininkų žaidimą“, – kalbėjo „Vilniaus“ žaidėjas Domantas Raudonius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.