EUROLYGA 2023

Lietuvių komandos rankinio Čempionų lygoje lieka be pergalių

„Montpellier“ ir Zaporižės „Motor“ pratęsė pralaimėjimų serijas rankinio Čempionų lygoje. Sekmadienį trečiajame ture čempiono vardą ginantis „Montpellier“ namie nusileido Kielcų „Vive“ komandai 26:29 (14:16), o „Motor“ irgi savo aikštėje pripažino Segedo „Pick“ pranašumą 31:32 (13:19). 

Aideno Malašinsko ekipa patyrė nesėkmę.<br>D.Umbraso nuotr.
Aideno Malašinsko ekipa patyrė nesėkmę.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 30, 2018, 10:47 PM

„Montpellier“ kairysis pusiaukraštinis Jonas Truchanovičius negali žaisti dėl traumos, o „Motor“ įžaidėjas Aidenas Malašinskas įmetė 2 įvarčius. 

Abejos rungtynės susiklostė labai panašiai. „Montpellier“ ir „Motor“ jau pirmojo kėlinio viduryje gana žymiai atsiliko, o paskui bandė pavyti varžovus. Ukrainos čempionams trūko labai nedaug – „Motor“ antrojo kėlinio pabaigoje ne tik sumažino skirtumą, bet ir turėjo kamuolį, tačiau nesugebėjo rezultatyviai baigti lemiamos atakos. 

Čempionų lygoje vien nesėkmes skaičiuojančios Monpeljė ir Zaporižės komandos grimzta į lentelės dugną. Tiesa, A grupėje paskutinę vietą su „Montpellier“ dalijasi taškų irgi neiškovojęs „Kristianstad“ klubas, o B grupėje „Motor“ yra vienintelė visas rungtynes pralaimėjusi komanda ir užima aštuntąją vietą. 

Stipresniosios pakopos A grupėje pirmauja 6 taškus iškovojęs Skopjės „Vardar“, B grupėje po 6 taškus surinko Paryžiaus PSG ir Segedo „Pick“. 

Silpnesniosios pakopos D grupėje žaidžiantis Ryhimiakio „Cocks“ klubas, kurio vartus gina Giedrius Morkūnas, šiame ture irgi patyrė nesėkmę – trečiadienį išvykoje pralaimėjo Plocko „Wisla“ komandai 18:34 (10:16). „Cocks“, per pirmuosius du turus iškovojęs 2 taškus, grupėje dalijasi ketvirtąją vietą. 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.