EUROLYGA 2023

Šlovė apsuko galvą? Habibas meta pirštinę JAV boksininkui Floydui Mayweatheriui

Mišrių kovos menų (MMA) pasaulio UFC lengvojo svorio čempionas Habibas Nurmagomedovas iš Rusijos pareiškė norą susikauti su JAV boksininku Floydu Mayweatheriu. Dagestanietis mano, kad juos su amerikiečių boksininku sieja ypatingi santykiai ringe ir už jo ribų su airiu Conoru McGregoru.

 Habibas Nurmagomedovas kviečią į dvikovą Floydą Mayweatherį.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Habibas Nurmagomedovas kviečią į dvikovą Floydą Mayweatherį.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 14, 2018, 12:11 PM

„Pirmyn, Floydai. Aš pasirengęs dvikovai: 50:0 prieš 27:0. Mes abu dar niekada nesame pralaimėję. Kodėl gi ne? Varom! Šiose džiunglėse yra tik vienas karalius – tai aš, todėl, kad man pavyko parversti Conorą, o tau – ne. Ir aš tai atlikau lengvai“, – teigė H.Nurmagomedovas.

F.Mayweatheris yra kovojęs su C.McGregoru pagal bokso taiskykles. Tuomet (2017 metų rugpjūčio 26-ąją dieną) pergalę techniniu nokautu dešimtajame raunde šventė 41-erių metų amerikietis. Už tą istorinę kovą jis uždirbo 300 mln. JAV dolerių ir iškovojo specialių diržą „WBC Money Belt“. Tiesa, vėliau F.Mayweatheris pareiškė apie profesionalo karjeros pabaigą.

Vėliau jis siūlė revanšo kovą C.McGregorui pagal MMA taisykles, bet sportininkams ir jų atstovams susitarti taip ir nepavyko.

F.Mayweatheris jau turi kitą varžovą. Tai – filipinietis Manny Pacquiao. Boksininkų dvikova planuojama Japonijoje gruodžio 1-ąją arba 8-ąją dieną. Amerikietis už šį susitikimą turėtų uždirbti devynženklę pinigų sumą.

Tuo metų H.Nurmagomedovo ir F.Mayweatherio galimo mūšio data dar nenustatyta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.