EUROLYGA 2023

S. Krupeckaitė pasaulio taurės varžybose Kanadoje neblizgėjo

Miltone (Kanada) vykstančio antrojo pasaulio dviračių treko taurės varžybų etapo moterų keirino rungtyje sekmadienį lietuvė Simona Krupeckaitė užėmė dešimtąją vietą. 

Simona Krupeckaitė Kanadoje vykusiose varžybose buvo dešimta.<br>S.Bagdonavičiaus nuotr.
Simona Krupeckaitė Kanadoje vykusiose varžybose buvo dešimta.<br>S.Bagdonavičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 29, 2018, 11:35 AM

Lietuvė pirmojo etapo antrajame važiavime buvo trečia, bet laimėjo antrąjį paguodos važiavimą ir pateko į kitą etapą. Antrojo etapo važiavime S. Krupeckaitė liko šešta, o važiavime dėl 7-12 vietų finišavo ketvirta. 

Šios rungties bendrojoje pasaulio taurės įskaitoje (33 klasifikuotos dviratininkės) po dviejų etapų S. Krupeckaitė su 600 taškų užima penktąją vietą. 

Moterų daugiakovėje lietuvė Olivija Balaišytė užėmė 12-ąją vietą. Mūsų šalies dviratininkė surinko 58 taškus. 

O. Baleišytė skrečo lenktynėse buvo septinta, tempo lenktynėse - 17-a, o atkrintamosiose lenktynėse - dešimta. Po trijų rungčių lietuvė su 58 taškais buvo dešimta. Paskutinėje rungtyje - grupinėse lenktynėse - O. Baleišytei savo taškų sąskaitos papildyti nepavyko. 

Bendrojoje pasaulio taurės įskaitoje O. Baleišytė (565 tšk.) užima antrąją vietą. Pirmauja danė Amalie Dideriksen (700 tšk.). 

Vyrų sprinto varžybose Lietuvos atstovas Vasilijus Lendelis užėmė 13-ąją vietą, o Svajūnas Jonauskas - 36-ąją. 

V. Lendelis atrankoje buvo 17-as (9,916 sek.), šešioliktfinalyje įveikė japoną Tomoyuki Kawabatą, o aštuntfinalyje pralaimėjo būsimam varžybų nugalėtojui australui Matthew Glaetzeriui. S. Jonauskas atrankoje liko 36-as (10,326 sek.) ir nepateko į kitą etapą. 

Šios rungties bendrojoje pasaulio taurės įskaitoje V. Lendelis (365 tšk.) užima dešimtąją vietą, o S. Jonauskas (2 tšk.) - 37-ąją. Iš viso klasifikuoti 49 dviratininkai. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.