EUROLYGA 2023

Habibas medžioja dėmesį: rado būdą vėl tapti ryškiai matomu

30-metis Habibas Nurmagomedovas po UFC dvikovos su savo bendraamžiu iš Airijos Conoru McGregoru toliau nori mėgautis žinomumu ir šlove bei randa būdų, kaip pritraukti pasaulio dėmesį.

 H.Nurmagomedovas spaudė ranką Turkijos prezidentui.<br> Lrytas.lt montažas
 H.Nurmagomedovas spaudė ranką Turkijos prezidentui.<br> Lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 30, 2018, 9:00 AM, atnaujinta Oct 30, 2018, 9:32 AM

Kovotojas jau buvo susitikęs su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu bei kitais žinomais asmenimis, buvo iškilmingai pagerbtas gimtinėje. Dėmesį kovotojas ir toliau bando pritraukti viešumoje pasirodydamas su gerai žinomais asmenimis.

„Labai malonu su jumis susitikti“, – socialiniame tinkle „Instagram“ rašė Habibas, pasidalinęs nuotrauka, kurioje spaudžia ranką prieštaringai vertinamam Turkijos prezidentui Recepui Tayyipui Erdoganui.

Šį kartą jis nesulaukė asmeninio susitikimo, tačiau su R.T.Erdoganu pasisveikinti nusprendė savomis pastangomis. Išlindo iš minios, bet buvo labai maloniai sutiktas.

Akimirką, kai kovotojas spaudžią ranką Turkijos prezidentui, užfiksavo net ir viena šios šalies televizija (žiūrėti nuo 1.13 min).

Savaitgalį Habibas socialiniame tinkle „Instagram“ taip pat pasidalijo nuotrauka su Jungtinių Arabų Emyratų šeichu Diabu Bin Zayedu Al Nahyanu, o po nuotrauka rašė: „Ačių už svetingumą. Greitai pasimatysime, broli“. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.