EUROLYGA 2023

Sprendimo laukiantis H. Nurmagomedovas vėl kursto aistras

Kai kalbos apie UFC čempiono 30-ies dagestaniečio Habibo Nurmagomedovo žengimą į bokso ringą kovoti su 41-erių nė karto nenugalėtu boksininku Floydu Mayweatheriu aprimsta, greitai vėl įmetama malkų į ugnį.

 H.Nurmagomedovas kursto aistras dėl bokso dvikovos.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 H.Nurmagomedovas kursto aistras dėl bokso dvikovos.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-11-04 11:48

„Kur tu?“, – socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalijęs vaizdo įrašu, kuriame į oktagoną žengia F.Mayweatheris klausė Habibas.

Tai yra vaizdo įrašas, kuriuo prieš metus laiko, kai bokso ringe ruošėsi kautis su kita MMA žvaigžde airiu Conoru McGregoru pasidalijo pats F.Mayweatheris.

Habibas jau ne kartą parodė, kad jis be jokių klausimų liptų į bokso ringą. Tačiau, kadangi dėl jo ir Floydo kovos oficialiai dar nėra sutarta, šis bando kelti minimalias provokacijas, kaip kažkada darė ir C.McGregoras.

Tačiau kai kuriems ši kova neatrodo realistiška, o UFC prezidentas šį kartą norėtų matyti F.Mayweatherį žengiantį ne į bokso, bet į jo valdomos organizacijos ringą.

„Jeigu F.Mayweatheris nori kovoti, tegu ateina pas mus į UFC. Gana su juo boskuotis. Vieną kartą tai padarėme, dabar jau gana. Jei nori kautis, ateik į tikras kovas“, – teigė D.White'as.

Kuomet 2017-aisiais į bokso ringą žengė C.McGregoras, jis F.Mayweatheriui pralaimėjo dešimtame raunde techniniu nokautu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: iš kur paimti pinigų gynybai?