EUROLYGA 2023

Vilniečio iššūkio sulaukęs tituluotas M. Veržbickas grįžta į „KOK“ ringą

„Ringe laimės tas, kuris padarys mažiau klaidų“, – net neabejoja kovotojas Vitoldas Jagelo, kuris šiuo metu intensyviai ruošiasi savo didžiausiam karjeros iššūkiui.

 Kovo 16 dieną Vilniaus „Siemens“ arenoje tarptautinio turnyre susikaus V.Jagelo ir M.Veržbickas.
 Kovo 16 dieną Vilniaus „Siemens“ arenoje tarptautinio turnyre susikaus V.Jagelo ir M.Veržbickas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-03-05 09:26

Kovo 16 dieną Vilniaus „Siemens“ arenoje tarptautinio turnyro „KOK Worlds series 2019 in Vilnius“ ringe vilnietis susikaus su geriausiu Lietuvos mišrių kovos specialistu svorio kategorijoje iki 75 kilogramų Mindaugu Veržbicku.

„Mišriose kovose viskas yra svarbu – privalai būti stiprus tiek stovėsenoje, tiek parteryje, – sakė „Rings“ klubo auklėtinis V.Jagelo. – O svarbiausia yra psichologinis pasiruošimas.“

Apie karjeros aukštumas koviniame sporte galvojantis V.Jagelo teigė tikintis, kad būsima kova suteiks žavesio visam turnyrui. „Atiduosiu visas savo jėgas ir tikiuosi nenuvilti žiūrovų“, – teigė V.Jagelo.

Šiuo metu perspektyvaus vilniečio karjeros įraše – septynios pergalės ir vienas pralaimėjimas.

M.Veržbickas į „KOK“ turnyrą sugrįžta po ketverių metų pertraukos, tačiau per tuos metus įgijo daug patirties kovodamas kitose tarptautinėse kovinio sporto organizacijose.

Kovotojas iš Ukmergės yra „MMA Bushido“ profesionalų čempiono diržo savininkas, absoliutus Europos Grappling čempionas, net devynis kartus M.Veržbickas yra iškovojęs Lietuvos kovinės sambo čempiono titulą. Tarp ukmergiškio titulų – ir kovinės džiudžitsu čempiono vardas.

„Nuotaikos puikios, – prieš kovą su tituluotu varžovu pabrėžė V.Jagelo. – Vyksta sunkios treniruotės, todėl tikiu, kad tai bus kova, kuri mums abiems padės augti ir suprasti, ko esame verti.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.