EUROLYGA 2023

Prieš pasaulio čempionatą – akistata su Lenkijos žvaigžde

Šiauliuose surengta treniruočių stovykla, kuri Lietuvos taekwondo rinktinės lyderei Klaudijai Tvaronavičiūtei bus paskutinis pasiruošimo gegužės 15-19 d. Mančesteryje (Didžioji Britanija) vyksiančiam pasaulio tekwondo čempionato etapui. Į trijų dienų stovyklą atvažiavo sparčiai kylanti Lenkijos žvaigždė Ewa Jamiolkowska.

 Klaudija Tvaronavičiūtė<br> G.Šiupario nuotr.
 Klaudija Tvaronavičiūtė<br> G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 3, 2019, 6:17 PM

Su šia 17-mete sportininke ir jos treneriu pažintis užsimezgė per Charkove vykusį G-1 turnyrą „Ukraine Open“. Jame pajėgiausia Lietuvos sportininkė K.Tvaronavičiūtė svorio kategorijoje iki 57 kg iškovojo aukso medalį. Su 53 kg svorio atletėmis kovojusiai E.Jamiolkowskai pristigo vieno žingsnio – Lenkijos atstovė laimėjo bronzą.

Iš Olštyno kilusi E.Jamiolkowska į suaugusiųjų kovas įžengė neseniai, bet techniška kovotoja jau spėjo išgarsėti. Į Lenkijos rinktinę prasibrovusi ir Mančesteryje savo šaliai atstovausianti kovotoja šį vasarį Liublijanoje (Slovėnija) vykusiame turnyre sugebėjo įveikti vieną pasaulio reitingo lyderių savo tautietę Patrycją Adamkiewicz.

Tris dienas truksianti treniruočių stovykla naudinga abiem sportininkėms, nes jos kovoja skirtingu stiliumi. Šią treniruočių stovyklą surengti padėjo K.Tvaronavičiūtės rėmėjai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.