EUROLYGA 2023

M. Bukauskas iškovojo „Cage Warriors“ čempiono diržą, J. Stoliarenko per 34 sek. triumfavo Lenkijoje

Londone (Didžioji Britanija) vykusiame „Cage Warriors 106“ mišrių kovos menų (MMA) turnyre čempiono diržu užsijuosė lietuvis Modestas Bukauskas.

 Modestas Bukauskas iškovojo „Cage Warriors“ čempiono diržą.<br> Facebook nuotr.
 Modestas Bukauskas iškovojo „Cage Warriors“ čempiono diržą.<br> Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 30, 2019, 6:37 AM, atnaujinta Jun 30, 2019, 6:39 AM

Kovoje dėl „Cage Warriors“ pussunkio svorio kategorijos čempiono diržo lietuvis nugalėjo norvegą Marthiną Nielseną. Pergalę mūsiškis iškovojo ketvirtajame raunde, kai po tikslaus lietuvio smūgio varžovas kluptelėjo, o M.Bukauskas tęsė atakas ir teisėjas buvo priverstas nutraukti kovą.

M.Bukauskas per savo profesionalo karjerą iškovojo 9 pergales ir patyrė 2 nesėkmes. Norvegui tai buvo pirmoji nesėkmė po 5 pergalių iš eilės.

J. Stoliarenko per 34 sek. Lenkijoje iškovojo čempionės diržą

Lietuvos kovotoja Julija Stoliarenko įspūdingai iškovojo MMA organizacijos „Celtic Gladiator“ čempionės diržą. Lietuvė Lenkijoje vykusiose titulinėje kovoje vos per 34 sek. nugalėjo lenkę Martą Waliczek.

J.Stolarenko iškart atakavo savo varžovę, o vėliau kova persikėlė į parterį. Ten lenkė padarė klaidą ir J.Stoliarenko rankos laužimu privertė varžovę pasiduoti.

J.Stoliarenko yra minėjusi, kad ši kova – itin svarbi jos karjeroje.

„Tai mano pirmoji MMA titulinė kova ir tai jau ją daro ypatinga. Nemanau, kad tai bus svarbiausia karjeros kova, bet tikrai bus viena iš svarbiausių. Taip pat ji bus labai reikšminga mano tolimesnei karjerai“, – Eltai yra sakiusi Lietuvos kovotoja.

2017 metais J.Stoliarenko Japonijoje iškovojo „Lethwei“ (Birmos bokso) pasaulio čempionės diržą, o praėjusiais metais pasiekė pusfinalį labiausiai prestižinės pasaulio organizacijos UFC realybės šou. Pastaraisiais metais ji dalyvavo ir KOK turnyruose Lietuvoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.