EUROLYGA 2023

Olimpinį kelialapį iškovojusi penkiakovininke G. Venčkauskaitė išliko savikritiška

Bate (Didžioji Britanija) vykusiame Europos šiuolaikinės penkiakovės čempionate džiūgauti galėjo ne tik aukso medalį iškovojusi Laura Asadauskaitė-Zadneprovskienė, bet ir devintąją vietą užėmusi Gintarė Venčkauskaitė-Juškienė.

Gintarė Venčkauskaitė iškovojo olimpinį kelialapį.<br>UIPM nuotr.
Gintarė Venčkauskaitė iškovojo olimpinį kelialapį.<br>UIPM nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 13, 2019, 5:33 PM

Pastaroji pelnė kelialapį į 2020 metų Tokijo olimpines žaidynes. Nepaisant to, sugrįžusi į Lietuvą G.Venčkauskaitė teigė, kad savo pasirodymu nėra patenkinta.

„Aš ir treneris varžybas vertiname pakankamai prastai, nes buvo daug klaidų ir mūsų netenkina nei rezultatas, nei vieta. Iškovotas kelialapis kažkiek tai atperka, bet mes žiūrime ir koncentruojamės į klaidas“, – kalbėjo G.Venčkauskaitė-Juškienė.

Sportininkė pabrėžė, kad Bate koją jai pakišo jojimas, plaukimas ir šaudymas.

„Jojime buvo daug klaidų, jų netrūko ir plaukime bei šaudyme. Fechtavimas šįkart gal kažkiek džiugino, su bėgimu viskas tvarkoje. Bet kitos rungtys, kurios ankščiau džiugindavo, dabar nedžiugina. Sunku per rumpą laiką nuspręsti, kodėl taip yra. Šią savaitę tai analizuosime ir išsiaiškinsime“, – teigė penkiakovininkė.

Ši savaitė bus skirta poilsiui ir klaidų analizavimui. Vėliau visi geriausi Lietuvos penkiakovininkai ruošis po trijų savaičių vyksiančiam pasaulio čempionatui.

„Ši savaitė bus skirta poilsiui, pabuvimui su šeima, o kitą savaitę išvykstame į treniruočių stovyklą. Laisvo laiko praktiškai nėra. Žinoma, dabar svarbiausias tikslas bus olimpinės žaidynės, todėl visas pasiruošimas bus dėliojamas joms“, – pridūrė G.Venčkauskaitė-Juškienė.

G.Venčkauskaitė-Juškienė taip pat pelnė bronzos medalį komandų įskaitoje kartu su L.Asadauskaite-Zadneprovskiene bei Ieva Serapinaite.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.