EUROLYGA 2023

Baidarininkas A. Seja Vengrijoje pateko į finalą ir priartėjo prie olimpinio kelialapio

Lietuvos baidarininkas Artūras Seja pateko į Segede (Vengrija) vykstančio pasaulio baidarių ir kanojų irklavimo čempionato finalą. Vyrų vienviečių baidarių 200 m distancijos pirmajame pusfinalio plaukime penktadienį lietuvis užėmė antrąją vietą.

Artūras Seja<br>S.Čirbos nuotr.
Artūras Seja<br>S.Čirbos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 23, 2019, 8:24 PM, atnaujinta Aug 23, 2019, 8:46 PM

Pasaulio vicečempionas distanciją įveikė per 34,47 sek. ir į priekį praleido tik serbą Strahinją Stefanovičių (34,33 sek.).

Į finalą pateko po du geriausius keturių pusfinalio plaukimų dalyvius ir vienas greičiausias trečiąją vietą užėmęs sportininkas.

A. Seja finale, kuriame varžysis devyni sportininkai, kovos ne tik dėl medalio, bet ir dėl olimpinio kelialapio. Jie atiteks penkiems greičiausiems baidarininkams.

Moterų vienviečių kanojų 200 m distancijos trečiajame pusfinalio plaukime lietuvė Rūta Dagytė (48,73 sek.) finišavo aštunta ir baigė savo pasirodymą.

Vyrų dviviečių kanojų 1000 m distancijos pirmajame pusfinalyje Lietuvos atstovai Henrikas Žustautas ir Ilja Davidovskis (3 min. 52,33 sek.) finišavo septinti, bet vėliau už taisyklių pažeidimą buvo diskvalifikuoti.

Šioje rungtyje bus išdalinti aštuoni olimpiniai kelialapiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.