EUROLYGA 2023

LTeam konferencijoje – sporto žinių užtaisas

Ilgai laukta „LTeam konferencija 2019“ – jau šią savaitę. Rugsėjo 26 dieną su Lietuvos sporto profesionalais ir entuziastais savo patirtimi ir žiniomis dalinsis geriausi savo sričių specialistai. Iki renginio likus vos trims dienoms LTeam.lt siūlo dar kartą susipažinti su visa renginio programa.

  Rugsėjo 26 dieną su Lietuvos sporto profesionalais ir entuziastais savo patirtimi ir žiniomis dalinsis geriausi savo sričių specialistai.<br> LTOK nuotr.
  Rugsėjo 26 dieną su Lietuvos sporto profesionalais ir entuziastais savo patirtimi ir žiniomis dalinsis geriausi savo sričių specialistai.<br> LTOK nuotr.
  Rugsėjo 26 dieną su Lietuvos sporto profesionalais ir entuziastais savo patirtimi ir žiniomis dalinsis geriausi savo sričių specialistai.<br> LTOK nuotr.
  Rugsėjo 26 dieną su Lietuvos sporto profesionalais ir entuziastais savo patirtimi ir žiniomis dalinsis geriausi savo sričių specialistai.<br> LTOK nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2019-09-23 12:12

Didžiausia šių metų renginio žvaigždė bus specialiai dėl LTeam konferencijos iš JAV į Lietuvą atvyksiantis sporto fiziologas, aukštų pasiekimų direktorius JAV Olimpinių treniruočių centre Genadijus Sokolovas.

Beveik 20 metų kitoje Atlanto pusėje gyvenantis G. Sokolovas yra vadinamas plaukimo guru. Geriausi pasaulio vandens sporto meistrai eilėmis rikiuojasi prie šio specialisto durų. Tarp elitinių lietuvio klientų pavardžių – ir net 23 olimpinius aukso medalius laimėjęs legendinis amerikietis Michaelas Phelpsas.

FINA ekspertas iš Lietuvos JAV rūpinasi šios šalies plaukikais, triatlonininkais, vandensvydininkais. Aštuonerius metus jis vadovavo JAV plaukimo federacijos fiziologijos ir sporto mokslo departamentui. Unikalią tyrimo metodiką sukūręs mokslininkas sportininkams padeda taisyti technikos klaidas, tobulina jų treniruočių eigą – G. Sokolovo patarimų buvo išklausiusi ir olimpinė čempionė Rūta Meilutytė bei kiti geriausi mūsų šalies plaukikai.

Juos išgirsti galės ir kiekvienas norintis – LTeam konferencijoje specialistas skaitys pranešimą „Kaip treniruotis norint būti geriausiu pasaulyje: persitreniravimo grėsmės“. Be to, jis su sportininkais patirtimi dalinsis ir praktiniame užsiėmime.

„Be galo džiaugiamės, kad Genadijus sutiko perskristi Atlantą ir savo žiniomis pasidalinti su Lietuvos sporto profesionalais bei entuziastais. Pagal bilietų pardavimų skaičių ir sportininkų bei trenerių užklausas matome, kokį ažiotažą kelia mokslininko atvykimas, – kalbėjo Lietuvos olimpinio fondo direktorius Mantas Marcinkevičius. – Ir nors G. Sokolovas ir bus šio renginio žvaigždė, galiu užtikrinti, kad LTeam konferencijoje kiekvieno lauks ir dar ne vienas vertingas pranešimas ar diskusija.“

Jau pati pirmoji konferencijos diskusija sutelks visų dalyvių dėmesį, kuomet Švietimo, mokslo ir sporto ministras Algirdas Monkevičius ir Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) prezidentė Daina Gudzinevičiūtė dalinsis įžvalgomis apie sporto perspektyvas ir kryptis tiek Lietuvoje, tiek visame pasaulyje.

Ant nosies – 2020 metų Tokijo vasaros olimpinės žaidynės, apie kurias kalbės LTOK Olimpinio sporto direkcijos vadovas Einius Petkus ir vyriausiasis rinktinės gydytojas Dalius Barkauskas. Specialistai pristatys žaidynėse laukiančias naujienas, papasakos apie sportininkų aklimatizacijos procesą, o sporto gerbėjai sužinos, pagal kokius kriterijus kelialapius iškovoti gali skirtingų sporto šakų atstovai.

Atletus su emocijų savikontrolės būdais supažindins psichoterapeutė, sporto psichologė Rinalda Germanienė, o socialinių mokslų daktarė, ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto dėstytoja Dominyka Venciūtė atskleis, kaip teisingai kurti asmeninį prekės ženklą.

Tuo metu ERGO Lietuvoje generalinis direktorius Tadas Dovbyšas ir Lietuvos regbio federacijos generalinis sekretorius Irmantas Kukulskis dalinsis savo patirtimi, kaip vadovauti komandai ir vesti ją į sėkmę, o olimpiečiai Mindaugas Griškonis ir Brigita Virbalytė-Dimšienė bei profesionalus golfo žaidėjas Juozapas Budrikis pasakos apie sportininkams antrosios karjeros teikiamus iššūkius ir privalumus.

LTOK organizuojama „LTeam konferencija 2019“ vyks rugsėjo 26 dieną į Vilniuje, adresu A. Vienuolio g. 4. esančiame „Impuls“ sveikatingumo klube. Bilietus į renginį platina Tiketa.

Visa „LTeam konferencijos 2019“ programa:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.